Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH drzava staraca. Mladi ako imaju iole pameti bjezat ce odavde glavom bez obzira. Koliko god pozitivno gledao i trudio se pronaci pozitivne strane ostanka u zemlji, njih je sve manje. Sve dok kauboji slobodno setaju i pucaju po ulicama, ministri kulture se bave nacionalnim pitanjima umjesto znansvenim, dok legalni lopovi dizu cijene derivata kako je njima volja i dok god je piljara skuplja nego zapanjacki restoran, nama nema napretka.
Ne palamudi mi ovdje , sigurno radiš u državnoj firmi a fol treba da se ide , mršš seljačino .
Dodiku ne treba dozvoliti da radi sta hoce. RS za ukidanje !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Milorad Dodik: Lično sam zabranio Kacinu da ulazi u Republiku Srpsku .
pa kacin vec tri godine nesmije da udje u rs ...samo leje iza avlije ko kakav ker....kad bi ga dodo uhvatio usi bi mu na masnu zavezo :))))))
Da znate koliko je blizu dan kada će Lopovu iz laktaša zabraniti da živi u svojim kućama. Čeka ga prdekana širom otvorenih vrata. Umesto guzo uvlakača vrata će mu otvarati dežurni čuvari zatvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno, mislim da vi govorite u vjetar a Dodik govori realno. Blago nama kad vas imamo.
Dick sa tom pricom drzi vlast zato sto ovi nasi zatucani brdski nacionalisti njegovu pricu o odcjepljenju a time i pripajanju Srbiji gutaju kao Majkicka cmarke..
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim izdrkanim paščadima VRS, svim izdrkanim političarima svetosavskim koji u nakaradnoj izdrkotini RS su obavljali i obavljaju funkcije, njihovim nakaradnim familijama, posebno njihovoj nakaradnoj, izdrkanoj, prljavoj djeci
AHAHAH Pa koga briga sta bulazni jedan nebitni slovenacki pedercic?!? Njega niko ne shvata ozbiljno,jer je fasista i antiSrbin... Pseto katolicko!
'ta će mutavac , jedino sto zna je igtati na kartu nacionalizam , debil mutavi , odvratni , idi se u tri lijepe pm i ti i svi koji te gotive (a u isto vrijeme nemaju hljeba , jer ti moras kućetine pravit ) .
Dodik ima jezik kao konjski ***.
Ma Dodo govori u vjetar koji ja ispustam hahahahaaa
Cinjenica da se dovodi upit dali ce sekularna drzava preziviti vec nagovjestava da nece , na zalost naravno.
Inace Kacin je bio ministar informisanja u Vladi Slovenije kada je traja slovenacki rat u kome je streljano oko 100 pripadnika JNA,90% mladih vojnika na odsluzenju redovnog vojnog roka.Jedno takvo streljanje je i zabiljezila austrijska televizija i kasnije objavila,naravno Kacin je ucestvovao u zataskavanju svega toga ali snimak je i dalje na netu ,Slovenija odbija da provede istragu o zlocinima na svom tlu.
Nama treba ovaj frajer kao President!!!
Iako se slazem da Dodik laje samo, kao i svi politicari u BIH i regionu, slazem se i da je ovaj gej Kacin iskompleksirani slovenacki politicar koji mraci i vedri nad zapadnim Balkanom, odnosno hteo bi da tako bude :)
Kad je 30% stanovništa išta odlučivalo ? NIKAD ! :)
Pa kako moze Duduk traziti podrsku iz beogradu kada je srbija GARANT cjelovitosti BiH (kao i hrvatska) ... pa pise sve crno na bijelo u sporazumu tacnije ANNEX 2 Article VIII Srbija i entitet srpska potpisom dejtona GRATIRAJU cjelovitost BiH ... zar ih toliko malo znaju da procitaju tih 30tak stranica? Evo tekst: http://www.ohr.int/dpa/default.asp?content_id=380
Jelko je toliko pametan i odmjeren u svojim izjavama da bi se veoma dobro uklopio u bosansku politicku scenu, a mozda cak i u estradnu.
sta ovaj budalas izjavi "To nas podsjeća na Njemačku deset godina unazad kada je sve bilo razbijeno. Sve dok nije krenuo proces povezivanja i jačanja, tu spasa nije bilo." ...njemacka prije deset godina bila razbijena????? hahahahahahahahaahahaahah ...ovom ludaku daju neku opasnu drogu :)))))