Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelki se ne žuri. Čeka Božić pa da zasija u punom sjaju. Do tada Jelka samo polako.
Daj vise da vidim tu agendu, da vidim koje pare ce te sada maznuti
Kod njih je sve vazda i vječito "u fazi pripreme". Bitno je da plate idu.
Vlada obecava da radi, ali ne radi nista. Nista novo.
Ukoliko Reformska agenda ne bude isla u korist ljudi, na izborima treba kazniti one koji je ne donose, a i razlog je Netransparentnost....Tako se to radi u normalnim drzavama, a da ne pricam o ostalim problemima koje ti ljudi stvaraju
Koji je donose*
kako svi slusaju Čovića pocev od Fađe Fadila do ove. smijete li pojesti bez njegovog znanja? ma ukinite plate........sta ce to ljudima.
MMF ne pomazite vise molim vas......
Zasto takozvana reformska agenda nije transparentna i dostupna javnosti,ali i obicnim gradanima,ovako sve to izgleda a vjerovatno i jeste,da se radi iza leda sviju nas..lp
Genocidaši na čelu s Dodikom će maksimalno opstruirati svaki napredak voljene nam domovine. Nama nema napretka dok se jednom zauvijek ne obračunamo s genocidašima, a u pravom građanskom ratu koji bi izbio, bez uplitanja komšija, Banja Luka bi bila osvojena za 2 dana.
ne seri
sinansakic.mp3 Nećeš da živiš sa Srbima? Ok! Možemo i da se otcijepimo od Federacije i sve super. Ti nećeš živjeti sa Srbima u istoj državi, mi dobijamo samostalnost. Zar to nije bolje od rata?