Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baba ko Batman, mogla je ves masinu strpati ispod one deke
Prodajem skupocjene orginalne parfeme po povoljnim cijenama.
Objavite sliku kradljivice, ljudi ce je prpoznati!
Na snimku se nigdje ne vidi da je bakica napustila radnju. Sta nam to govori? To nam govori da je ovo sve namjesteno da bi se dobila besplatna reklama. E, nebi sad kupio kod njih pa da je i za dzaba ;-)
ja ovdje dođoh, samo da vidim jel zna neko cime se ta kesa oblozi..eto
kako bi ga metno ovoj babi,da stakla pucaju...bili je vi spotakli,a?
Super baba. Odradila posao i put grane. Zaradila za 2 mjeseca zivota sada ce polako u drugu parfumeriju..................Zao mi prodavacice!!!!!!! Pravda za prodavacicu...............
sad neka objave penzionere kako kradu iz kontejnera, i pokazati snimak predsjedavajucem Vijeca ministara, da se covjek zgrozi.
hhvnnkk
malo joj je ova kesa trebala je ponijeti ruksak pa da pokupi pola prodavnice,bezobraznica, nije je stid godina koje ima....neznam je li joj i jedna deka ostala kod kuce kad se pripremala za ovu pljacku ,koliko se samo natovarila da se maskira..i nju zovete gospodjom hahahaha
Zamisli crnjaka,ozenis joj kcerku i ona ti bude punica.
I ONDA KAZU OMLADINA NE VALJA, E IMAMO SE I NA KOGA UGLEDATI...HAHAHAHAHAHA
Stara nikad nije čula za nadzornu kameru
samo folijom oblozili torbicu i alarmi ne rade :) Odradila ih bakica kao vlada stanovnistvo :) (lagano)
Ali zato kad ja udjem da kupim maskaru i sapun, 10 prodavacica mi se natovari na ledja i ne mogu smirom ni pogledati sta ima. I kad sam vadila novcanik jednom u dm-u da platim kaze mi zena ona sto radi za kasom, nemoj roviti po torbi pored polica... Pravo su pronicljive one prodavacice.
Da je ove strpat u zatvor!!! http://www.avaz.ba/vijesti/teme/i-bh-tajkuni-ce-u-zatvor
objavljivanje ovog snimka je je atak na obicnog gradjanina. vlasnici trgovina i trgovackih lanaca protiv malog covjeka. ako neko treba da trazi hapsenje zene-kradljivice onda je to nadlezna zastitarska sluzba koja je postavila nadzorne kamere, u saradnji sa policijskim organima. tu je sad glavno pitanje zasto se zastitari boje policije :). ovi sto hoce da lincuju zenu neka prvo lincuju nekog iz svoje porodice kad ukrade flasicu iz frizidera, pa nek onda drze moralne lekcije. jos jednom krupno: IZ UGLA ZASTITARA SVI SMO POTENCIJALNI KRADLJIVCI.