Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste gluvi onda ste trebali da cujete da je DODIK rekao, za sada nema potrebe za referendumom posto su se usaglasili da ce biti sveobuhvatnih reformi, pravosudja, tuzilastva i ko zna koje-cega. Refrendum nije ponisten.
http://www.youtube.com/watch?v=9oUDcxcXLoc&feature=player_embedded#at=147
Inzko - Dodik 0-1
cirkus se nastavlja
Celavi majmoone, cika-Dodo ti je jasno dao do znanja da referendum \'za sada\' nije potreban. Dodo je svoje zahtijeve ostvario. Ide revizija rada Suda i Tuzilastva, pa ce sada razni Atifi, Ejupi, i kvazi-Jove malo u corku. Na po 25 godina. Mali Valentin je izgubio kompas i vise mi lici na nekog Zlajogluovog dupelisca. Doduse, nece jos ni on dugo. Mars kuci, bando pokvarena, a bolesnjaci mogu da nam ga duvaju, ali prvo zube da operu.
sad ces morati da pojedes sve ono sto si i z a s r a o
Incko je izgubio kredibilitet medju Srpskim i Hrvatkim narodom u BiH koji cine okosnicu njene drzavnosti i opstojnosti.Zato je vrijeme da ide kuci i da se ne bruka,jer je on ipak evropljanin-nije Amerikanac,te mu americka nadmenost ne pristaje,vec ga cini smijesnim.
Ako postoji \"genocidna tvorevina\" onda je to cijela današnja BiH... Svi smo mi žrtve tog genocida koji je nad nama izvršila međunarodna zajednica, a Inzko je samo jedan od izvršitelja te politike. Sve što danas čini OHR je nastavak te zločinačke politike kojoj ne odgovara da se ovdje obnovi normalan život. Nažalost, mnogi to radi privatnih interesa neće da vide, a sarajevska politika nije dorasla ovom vremenu... Priklanjajući se tvorcima tog zločinačkog \"novog svjetskog poretka\" postaje saučesnik u razaranju vlastite zemlje i obespravljivanju njenih naroda. Nastavljanjem ratnohuškačke politike nikada više neće biti BiH ni normalnog života kojeg smo imali nekada... A svi mi samo samo žrtve stranih interesa i nametnutog rata koji je kreiran daleko od nas... Budala i sluga je kod nas uvijek bilo, i plašim se da ponovno ne nasjednu na te prljave masonske igre, pošto \"Bosanac\" i ne uči na greškama, a povijest ionako krivotvori radi vlastite gluposti...
ne skontah nista ..ima li sta od tog otcjepljenja ili o chemu su ovaj put imali referendum,opet!?
POFLAUTAJ GA LOMA
kod mame slabo radja. Danas daje za 3 KM. Darvinu klocu pretorianu i bee haaa daje dzabe
smiješno gospodine insko!vi ste ko djete nekog našeg gastabajtera,ono birvaktile,tata spremio loptu iz njemačke i on mora igrati.naj gori ali šta ćeš daj da se izigramo.i mi djeca,tada,znalo smo što je juadan i bjedan pritisak.no prođe to vrijeme,sada lopti na svakom koraku.sva se djeca igraju.proće vrijeme i maharadža u bosni i hercegovini.proće vrijeme ljudi koji kažu \"ja nemam pojma kako dalje,ali neće kako ste vi počeli\".neka ide kako vi hoćete gospodine insko. ali ovo je sve jadno i mizerno.o ovim stvarima i o ovim ljudima,pa i o ovim prostorima danas ne razmišlja ni bilderberg grupa,ni masonske lože,ni komitet 300,ni vatikan ni moskva.samo vi gospodine insko i nemam pojma ko još relevantan na kugli šarenoj.vi ste iznimno osebujna ličnost gospodine insko.mi hrvati sjećat ćemo vas se i u narodnim pjesmama.no nije nama banana.mi to živimo čitavo stoljeće.vi će te morati objasniti beču ove vaše naivne i uskogrudne igre.svako vam dobro želim gospodine insko.
Podrska Gospodine Inzko...!!! Bolje nego iko zna Austrija ko su servi krvvoloci...!!! Republika Bosna i Hercegovina , zastava sa sest ljiljana i himna jedna si jedina...!!! BIH4EVER...!!!
Tambura svira...!!! genocidna tvorevina ode u zaborav...ali ne i njeni krvoloci...!!! Slijedi revizija tuzbe protiv servije krvoloka...!!!
smrdi ti p i c k a, k u r v o!