Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinovi Bosne i garant opstojnosti naše Bosne
Hrabri sinovi ove drzave.
Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili neki pripadnici Armije BiH (postrojbe "Crni labudovi") , kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata. Za 19 civila se još traga 1.
Da su ovi momci ubijali civile nikada se ne bi mogli postrojit u Sarajevu.To se ne bi dozvolilo, njihova borba je bila časna
Prije svega moram pohvaliiti KLIX,sto prati rad borackih organizacija a zatim rec slabo upucenim. Čast pojedincima iz labudova. Osnivač nije Tirić kako navodite nego Senad Mehdin Hodzić i njega su zvali labud,nazalost nije medju zivima pa da demantuje ovakve navode Tirica i slicnih. Zatim ako su predobri bili i ako ih je rahmetli Alija cijenio zasto su istukli njegovog povjerenika u kovacima kod sarajeva jedva sam stigao ga prebaciti u hrasnicu i spasiti mu zivot. Zatim,crni labudovi nisu osnovani u tuzli nego u Nezuku. Po stradanju prvog i pravog labuda, Tiric je sa video kasetama otisao po evropi skupljati dobrovoljni prilog i prodavati kasete na kojima su bili mnogi istaknuti borci specijalnih jedinica a naj manje crnih labudova i ovom prilikom moram istaci da je njihov kamerman jako hrabar borac poginuo u Hrasnici koji i jeste naj zasluzni za crne ime crnih labudova. Crni labudovi naveditemi akcije u kojima ste ucestvovali prije dolaska ljilljana iz tuzle poput šaše štrlet idt.
Klix.ba je izrekao jednu neistinu i isjekao jednu rečenicu koju je izgovorio Komandant Tirić. Prvo, nije udruženje građana - nego udruženje boraca "CRNI LABUDOVI". Drugo, kada je komandant Tirir govorio o ličnom pozivu Predsjednika Alije Izetbegovića da labudovi zauzmu Špicastu stijenu, dodao i da se zadnjih godina govori o ZLATNIM KAŠIKAMA a da to niko iz labudova i nikada nije čuo od rahmetni Predsjednika Izetbegovića. Kliksovci su isjekli dio koji se odnosi na ZLATNE KAŠIKE. SRAMNO KLIKSOVCI...ponašate se kao Dnevni avaz i bivša 60 minuta a danas MREŽA na FTV.
svaka cast Heroji
MLADENKA ZADRO
Svaka vam cast! Pozdrav domovini!
Četverogodišnje dijete Mladenka Zadro najmlađa je žrtva ovog svirepog masakra kojeg su počinili vojnici iz sastava Prvog korpusa Armije BiH Crni labudovi. Mladenkina majka Ljubica koja je tada imala 37 godina također je likvidirana. Dobro upamtite ovo ime kasapi: MLADENKA ZADRO Nadam se da dobro spavate po noći.
Zločinci, kasapi! Evo pored neprocesiranih zločinaca i djeca zločinaca koji će se ugledati na očeve.
video obavezno pogledati
Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili neki pripadnici Armije BiH (postrojbe "Crni labudovi") , kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata. Za 19 civila se još traga 1.
Legende!!!
Suze na oči idu srce ko svemir veliko,hvala vam neizmjerno sinovi najveći Bosanski e ovo su mangupi sve i jedan. Ako čitate komentar bilo ko od vas do neba vam hvala, a mi ćemo nastaviti gdje ste vi stali ako treba bez razmišljanja. El Fatiha za poginule!!! U potpisu djecurlija iz Sarajeva!
Prelijepo. Puno vise ovakvih obiljezavanja nam treba.
sve do tokija
Isti heroji kao i jukini i kruskini i cacini i celini.........fuuuuuuuuj....cast vrlo malom broju izuzetaka.....
LASTE SU LASTE