Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi svega mi bilo lijepo da se Manijaci i Horde sastave i pobiju i bugare i slovence kad dodju ovdje... Manijak sam, dajte da im skupa ocitamo lekciju ! Svi smo BiH, a na nas niko ne smije!
Idržite braćo :)
HERCEGOVINA HERCEGOVKAMA I HERCEGOVCIMA . . .POZ HRNJICA
ma nece njih niko ni dotaci , ja bi prvo volio da bude belaj da ih sa zemljom sastavimo ali nista od toga..
Ovi Bugari su OK narod. Srbima su par puta zabili noz u ledja a ne ko mi, s njima zivjeli ko braca...
@grad smo zajedno branili u ratu (bordo-plavi), a tako će biti i prema gostujucim navijačima!!!\" Bogami nismo. Vi ste napadali sa Grbavice, mi smo se sa Koseva branili. Da ste se vi pitali sada bi ste se zvali Srpski Zeljeznicar.
A šta ba ovi nacionalistički kreteni pišu? Pa mamu vam nisu ovo 90-te koji vam je?! Ovdje riječ o sportu a vi pojedini odma na \"nacionalistički! je.eni termin. Ma vi ste bolesni regularno.....halo navijači F.K.Sarajeva i F.K.Sarajevo o njima se radi a ne o nekakvim azijatsim zemljama ili bugarskim ciganima ni o srbima ni o Bošnjacima nego je riječ o \" navijačima F.K.S!? Koji vam je??? Bolesne budale ,,,,, Sarajevoooooooo Sarajevooooooooooooooooooooooooooooo MVVJUsta
WTF ?
hahaha pitari pitari gdje god dođete degenek..hahahah tako je braćo bugari pomoći ćemo vam i mi i srbi u sarajevu
Hah, vidim ne znas cijelu pricu, pa da ti ispricam, momci su dosli tamo.. stoka ih je napala i samo su se branili, a policajci po kome ce nego po gostima iz Bosne, sta bi ti radio ? Ne bi se branio ? Haj ne rise !
navijac? ili huligan :S
Nije vam to Bosanska policija da ih napadate
Bitno je da se njima sudi, a onom krmetu sokackom sto je ubio Vedrana jos nije presudjeno. Istina za Vedrana, pravda za Horde zla!
cinkator pusten ostali su n......i
@g pa sto niste u crnoj gori jos bi uz to sve mogli koju pametnu bacit
e pa drug to vi kospicari govorite tako ja sam bio pesimista ali poslije levskog Sarajevo se netreba nikog bojati moze sa svakim igrat ravnopravno. ove godine evropska liga samo se nadam da ce te pare usmjerit u podmladak a ne pokrast ko sto imaju obicaj
ne kaže se \"kad udjemo u evropsku ligu\" nego \"AKO IKAD uđemo u evropsku ligu\"