Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boriću kakve ti bljuvotine pišeš kakve nespojive stvari povezuješ pa ti si tenkre prvoklasni
Koliko su pametniji ili ne, u to ne ulazim. Ali su kompetentni da pametuju o Titu i Jugoslaviji koliko sam ja kompetentan da pametujem o Kagame-u i Ruandi.
al\' zato si ti pametniji od majmuna, jelde? hahaha
ali zato je sarajevo-x pametniji od BBC, jelde? HAHAHA
Ne dao Bog da je pobijedio onaj narko-diler Radončić. Zamislite tu bošnjačku sramotu!
Pa čovjek je odgovoran za ubojstvo Joze Leutara a tijekom rata je uvozio mudžahedina, čak i nakon rata s njima šurovao. I to je Willy Brandt. E moj Boriću, piši tu muslimansku ublehu nekome drugome. Vi ste svi umjereni, a nekada ste ga zvali princ tame. Danas je vizionar i državnik. Treba ukloniti sve ratne političke fosile zetbegovića, Lagumdžiju. Jedino ih još Muslimani imaju. Pa Zlatko je bio Alijin potpredsjednik Vlade, Izetbegović nadzirao službe i logistiku!
Bolje Izetbegović nego da je, ne daj Bože, pobijedio Fahrudin Radončić, brutalni mafijaš.
Ako je pola Sarajeva vratilo svoje nekretnine u Srbiji,pa doslo vrijeme da i Bakir dobije svoju pradjedovinu.
j.e.b.o. te BBC... eto sta
boric b.o.g.a.lj. hahahahaha
J...m i njega i babu mu! I sitni dzamijski merhametli duh..... naoruzavajte se ludji....uskoro ce....pa da se imamo zasta izvinjavati....
Ako jos sto hiljada puta ponovite da ste bili zrtve u ratu, mozda pocnete i sami u to vjerovati. Srbi i Hrvati nece nikada, tako da njima nema potrebe da kakite o tome.
Svako ima pravo na svoje licno misljenje i da govori u svoje ime i Faruk i Bakir i sta ti ja znam...nista dalje...
Ovi sto poznaju Faruka neka mu se obrate privatno. Oni koji ga ne poznaju ne bi trebali nakon \"njegovog pismenog razmisljenja\" da ga vrijedjaju. Koliko i kako ce on doprinijeti da SA-X bude bolje (posjecenije) pokazat ce vrijeme. Procitao sam svih 76 komentara koliko je bilo objavljeno do ovog momenta i znate sta? Svih nas 77 + 2 (Bakir & Faruk) govorimo/pisemo ono sto mislimo da je najbolje. Ja sada idem da ucinim nesto bolje i korisnije od ovoga. A vi? Nista lakse od naprdjivanja, jel da? E pa zato i jeste tamo gdje jeste gospodo. Za poslom! Pusti te faruke, bakire, dodike i ine izabranike. Okrenite se sebi i svom izboru. Hvala na ustupljenom prostoru.
Prica o postupcima Bakira I. ovdje mi je potpuno nevazna. Ali, poredjenje bosnjackog naroda iz devedesetih i njemackog iz cetrdesetih kroz poredjenje gore pomenutog i Willya Brandta je krajnje neumjesna, degutantna i, na koncu, neprofesionalna.