Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj drogba jos prdi na ovom portalu!! Idi dijete smilim bogom, zar ne primjetis sam da se provaljujes iz dana u dan! I jos ti se prividjaju jedni te isti u samo jednom liku kojeg sanjas,.........SMECE! Da nisi neki komunalac u nekoj od brojnih zemalja nase gladne proklete dijaspore?
@smece, najbolje da pokupis sve te nikove i odes psihijatru i sacekas dijagnozu...tebi pristaje samo jedan nick a to je SMECE!
a čuo sam da se Hrvoje Vukčić Hrvatinić iznjašnjavao ka Bošnjak:) buahahahahahahaha
\"Sulejmana Tihića znam osobno. Zajedno smo bili članovi Općinskog komiteta. Pošto je bio odvjetnik, koristili smo ga za pravne stvari. U njemu se tada nije mogao prepoznati bilo kakav nacionalizam. Sulejman Tihić tada i danas, sasvim su dva različita pojma. Da mu ne znam lik, rekao bih da se radi o dva čovjeka. Matične knjige iz tog vremena potvrđuju da se on u Šamcu u to vrijeme izjašnjavao kao Srbin\" - naveo je nekadašnji tajnik općinskog komiteta.
Znali smo da su, primjerice, Jović i Silajdžić prije rata bili jugoslav ni , no novitet nam je da je Sulejman Tihić prije rata bio Srbin?! hahahahahahahahahahaha
Ako je Drogba samo mali shupak koji slijepo slijedi \"vodju\", onda mi nije simpatican jer svo zlo svjeta dolazi do takvih poslusnika. A pogotovoi mi nije simpatican ako je cetnicki agent sa zadatkom da na internetu stiti lik i djelo cetnckog agenta Alija.
Raja, jel vama simpatičan ovaj Drogba? Jest da je degenerik ali je pravo simpa.
Slazem se upotpunosti...ja za SDA niti za stranku ZABIH ne bi glasao makar bile jedine stranke,koliko samo mogu srati o jedinstvenoj bosni i hercegovini a onda nikada otici npr. u bijelijinu posavinu i druge entitetske krajeve.Haris Silajdzic tzv. Dodikov potrcko svaki dan poziva na podijelu RS-a a svaki iole normalan covjek zna da sve sto izlazi iz usta ovog frajera treba ignorisati...Isto je i sa SDS HDZ itd Stoga jedini moj izbor je SDP ili Nasa Stranka.
Naravno da je jer to su ista govna HDZ+SDA+SB=ZLO zato što su ta ista govna potpisali Dejton sad kao njima ne paše a tko je nas pito dali smo mi za to jer 95 Srbi su bili na koljenima još da nije SDA I HDZ Namjerno isprovocirali sukob Hrvata i Muslimana puno manja bi bila sad tvorevina zvana RS. Nema dobra dok je na vlasti za bosnu dok je Tihića i Harija Čovića.POZDRAV ZA SVE NORMALNE BOSANCE I HRVATE OD HRVATA IZ Bosanske Posavine.
KAKO JE ALIJA DOKAZIVAO SVOJE SRPSTVO VUKU DRASKOVICU Vecernje Novosti objavljuju isjecke iz knjige \"Meta\" od Vuka Draskovica. Na donjem linku, na pocetku i na kraju linka, naci cete isjecke gdje Draskovic pise o svom susretu sa Alijom Izetbegovicem, gdje mu Alija objasnjava da je i on Srbin. Slijedi citat iz knjige: ROBIJAŠKI KARTON - Mogu se neki u Bosni osecati i kao Eskimi, ali ne mogu tražiti i polarne uslove za ta svoja polarna osecanja - poslužih se dalekom aluzijom, da ga, slucajno, ne povredim. Izetbegovic se, medjutim, trgnu u stolici i naglo ustade. Ode, bez reci, na drugi kraj prostranog kabineta i, cini mi se, iz fioke svog radnog stola, izvuce nekakav papir i vrati se. - Nisam ja, Vuce, od onih koji kriju ko su i od koga su - pruža mi požuteli papir, ali ga ne ispušta iz ruke. - Ovo je moj robijaški poslijeratni karton iz zatvora u Foci, gdje sam robijao kao mladomusliman. Ispunio sam ga svojerucno, bez icijeg nagovora i po svojoj slobodnoj volji. Izvolite, procitajte. I ja citam. Piše, zelenim mastilom. Ime: Alija. Prezime: Izetbegovic. Veroispovest: musliman. Nacionalnost: Srbin.
Drogba..... odlican si nema sta... :)))))))) tvoje misljenje se trazi! samo tako dalje.....
drogba tvoj alija je rekao \"spavajte mirno, rata neće biti\" a već je pola bosne gorilo, izgubih pola familije u istočnoj bosni zbog tog đubreta četničkog! koliko god je tuđman kriv toliko je i alija što zakuhasmo sa braćom hrvatima... dođi bolan sebi, otvori malo oči, pogledaj dalje od duplerice dnevnog avaza :(
Drogba ti brukas Patriote Bosne. Nemoj nas ti branit molim te.
Pita neko smece \"da li je ziv Alija?!!\" Naravno da je ziv jer mi smo svi Alija, svi mi bosnjaci a smece je na drugoj strani cigani, pederi, komunjare, cetnici...dalje, smece kaze \"da su hodje govorile\"...pa smece jedno sta tebe briga sta hodje govore, sta Alija govori...mars sa pederima i komunjarama...hodje su za nas, i ALIJA a ti si SMECE i STOKA a vjerovatno i peder, cigan, mjesanac i komunjara...MARS...SELAM za sve patriote BOSNE!!!!
opet vezivanje zastava - jer zajedno su jaci u daljnoj razgradnji zemlje koja bi trebala biti drzava a koja to nije vec od prvih visestranackih izbora - iz njihovog se prvog zajednistva izrodila republika srpska - sa tim kormiralima drzava se nasukala na mega kleptonacionalizam i osim njih ni drzava ni građani nisu prezivjeli brodolom