Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SEVERINA!!! Opet se cetnicka isfrustrirana smradusa pod nikom Severina dovukla na portal da iskali svoju frustraciju i da se pohvali da je nedavno otkrila sapun. Rekla sam ti jadnice trazi pomoc psihijatra ali ne onog tipa dr dabic. ODJEBI GNJIDO i kad savladas sapun, predji na nesto sto se zove pasta za zube, to ce za tebe biti evolucija!
SRB-IN: jesi biser u pm ja sam kod kuće, nikad bagra nije ušla...........
pa vrati se Posavina kuci sta si se prepo?
HercegBosna: ti si mene pogrešno svatio, ja nemam ništa protiv HDZa ali sam za istu brigu o Hrvatima u S Bosni i SA TZ za mene su svi Hrvati isti bez razlike di žive , dok za jedne nebi se rekolo,
Uvijek trebamo imati na uma da ovi koji predstavljaju Bosnjake, ne predstavljau autenticni interes Bosnjaka, jer onda nikada ne bi potpisali Dayton i osnovali RS. Oni su cetnicki agenti koji su nam podmetnuti da nas uniste. S druge strane, isto je i mejdu Hrvatima. Pravi Hrvati shvataju da im je velikosrpska politika najveca prijetnja, i da su Bosnjaic i Hrvati jednako zrtve velikosrpske politike. HDZ i SDA su kreirani u Beogradu da zavadjaju zrtve cetnickog genocida i da lakse provode cetnicki projekat podjele BiH. Posavina je izdana od onih koji se predstavljaju \"Hrvatinama\", a udbasi su u dusi. Isto tako, veliki muslima Alija odradim posao za cetncike po nalogu Srpske Akademije Nauka. Federacijom vladaju cetnicki agenti, a ne \"Bosnjaci\". Ovo sto se Hrvatima dogadja u Federaciji je cetnicka,a ne Bosnjacka politika. Isto to, i gore, oni rade Bosnjacima. Pa ovaj dogovor iz Orasja, je prvenstveno upren protiv Bosnjaka, jer je Tihic cetnicki agent. A vi se samo svadjajte, dok se udbasi iz SDA i HDZ nasladjuju.
Ma necu se ja s tobom raspravljat, izbori pokazuju sta misle Hrvati. HDZ je dobio podrsku naroda hrvatskog. Za tvoju pricu tu nema mjesta. I ne hvali se ucescu u ratu, ima nas dosta takvih koji smo ginuli po rovovima. Od Vukovara do srednje Bosne.
HercegBosna: Ti Hrvat kako te nije sramota pisat takve gluposti, je istina je da su nas takvi kao ti izdali 92, a naši dečki išli po čukama u Hercegovina na koju sam i ja treba ić kao pripadnik 145, pa sam otiša u OR, odskakući takvi nisu dostojni da napišu moje ime kad bi znao šta sam proša bilo bi ti puno jasnije jesam li Hrvat il nisam to je moj problem takvim ne trebam pokaziva svoje Hrvatstvo jer to sam pokaza 91 u Hr i jedno vrijeme u Bosni.
@POSAVINA Nisi ti ni H od Hrvata poturice lojava! Takva prica je kod Hrvata mogla proc \'91, ali 15 godina federacije je najbolji dokaz da sa balijama nema srece. Svako za sebe, a ne ova nakarada od drzave.
Ovo su balije napravile 100%, ali ne brinite - satracemo vas lojavci! Na svako brdo krst, ko u Mostaru! Da ni ne prismrdite!!!
Rale: jedno zlo pravdat sa drugim zlom, samo može netko tko nije sam svoj. Kažeš netko se prestavlja kao Musliman, to baš i ne zanima, stalno spominjete HR pa čovječe vi ste nama sve to napravili 92, a tad ste u Hr držali 30% čemu to opravdavnje da ste mogli vi bi sa svoima zločinima zauzeli cjelu Hr i cjelu BIH toliko o dobroti vašoj, nadam se da će se i u Posavini desit kao i u Hr ne za dugo nadam se razumom a cne vojnim putem.
slusajte balije vrijeme je da se okupate i upotrebite sapun i da dobro izribate smdrljivo dupe slusam vas sta pricate i nemogu da vjerujem kakve gluposti baljezgate a to je posljedica nejebanja a nejebete zato sto ste smrdljivi a smdljivi ste zato sto se nekupate e da bi pestali baljezgati kojekakve gluposti morate poceti jebat a da bi poceli jebat morate te se dobro nasapunati i izribati kojekakvim cetkama i morate se dobro iskiseliti u vrucoj vodi posto kad se covjek dugo vremena ne kupa smrad ne odlazi tako lako e tako da vam tetka severina pojasni o cemu se radi hajmo sad cetke u ruke i pravo u banju PS.Dobro operite supkove i cune jer su to dijelovi tela koji vam najvise smrde trljajte to cetkama dok vam guzice ne utrnu i pocrvene hajd samo veselo PS.nemojte zaboraviti pevati dok to radite i to na sav glas
@Grbavica: To ti govori cista logika, a ti je ocigledno nemas! I Hrvati su pocinili 100 puta veci genocid u II svjetskom ratu, pa evo prvi su u redu za EU... @Harambasa: Sto volis rijec genocid mislim da bi mogao da promijenis ime i ubacis to kao srednje ime :) @mir: Nisu Hrvati tako glupi kao sto ti mislis! Jedino kad se ovdje poneki musliman predstavi kao Hrvat, pa onda ispadne tako, ali to je onda samo taj musliman glup kad tako jeftine fore prodaje!
pa kako hrvati ne skontate ko je zapravo neprijatelj svima nama. Nisu musllimani sravnili Vukovar sa zemljom, i nas niste ganjali po hrvatskoj.
Bravo za HSS na javnoj osudi Genocidaske Smrdske i njene Genocidne fasisticke policije kao i stava u vezi posljednje izdaje Spasoja Tihica i kriminalca Covica. bosnjaci kao najbrojniji narod imaju posebnu obavezu pomoci Bosanskim Hrvatima Posavine istinskim patriotama kao i Katolickoj crkvi i Franjevcima na svak nacin pomoci da se vrate na svoja prijeratna ognjista, ti ljudi su dokazane patriote i borci za BiH koa svoju domovinu.Porucimo im da ce mo zajedno ubrzo ako bogda osloboditi nasu Bosnu od Genocidasa i domacih izdajnika.Bosanski Vihor ce biti u obliku vatrene oluje koja ce spaliti Genocitet i iskorijeniti Treci Rajh koji bi da Spasoje legalizuje zajedno sa HDZ kriminalcima koji su ih prodali i izdali a i sada ih izdaju i prodaju.
@Rale. Svladah gadjenje, ne zato sto si Srbin, nego zato sto si bolesnik-lazov, pa odlucih da ti se obratim. Kako to odjednom cetnici nemaju interes da etnicki ciste RS od Hrvata? Ako nemaju interes sto su onda dosad etncki cistili RS, masovno ubiijali civile, cak pocinili genocid. Halo, znas li ti da si ti genocidni Srbin za svakog normalnog covjeka u svijetu.Ova bomba je postavljena sa istim interesom etnckog ciscenja, da prepadne Hrvate da se ne vracaju svojim kucama u Posavinu. Jer ako bi bilo Hrvata u Posavini, propala bi cetncka prica o trecem entitetu samo na racun federacije.