Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E JE BI STVARNO PLACALA TU PRETPLATU PA NIJE PUNO 6 KM AL KAD VIDIM KOLKKO ONAJ BAKIR HADIOMEROVIC LAZE I IZVALJUJE SE S NEKIM OVAKO PRILOZIMA IZ I.B PA NEMA SANSE DOK JE ON NA TELEVIZIJI JA NIKAD NECU PLATITI PRETPLATU
Halo raja!Kako tako mozete pljuvati po svojim ljudima?!Da samo znate kako po nama vani pljuju ne bi tako govorili.Ako se mi necemo skupa drzati ko Bosanci,j.ce nas stranci.Jos malo pa cemo i jesti sto nam oni kazu.Znamo mi i sami napraviti dobar program,i to svi skupa.Nama samo treba paara.A odakle?Vjerovatno ce nam ga netko pokloniti.Sve se da napraviti kada se ima strucnih ljudi,sto smo i dokazali da imamo.Ipak je tu nas film.Vozdra!
Halo raja!Kako tako mozete pljuvati po svojim ljudima?!Da samo znate kako po nama vani pljuju ne bi tako govorili.Ako se mi necemo skupa drzati ko Bosanci,j.ce nas stranci.Jos malo pa cemo i jesti sto nam oni kazu.Znamo mi i sami napraviti dobar program,i to svi skupa.Nama samo treba paara.A odakle?Vjerovatno ce nam ga netko pokloniti.Sve se da napraviti kada se ima strucnih ljudi,sto smo i dokazali da imamo.Ipak je tu nas film.Vozdra!
katastrofalan je program ftv,pravi socijalisticki. jos kad Bakir Hadziomerovic sa ekipom pripremi 60 min ja uvijek mislim damu je to zadnji prilog.ne moze se slusat niti gledat a kamoli placat pretplata.otjerali su Hdifejzovica i Midhetu .....raja gledajte Hayat ne ce te se pokajat ja bih placala tu predplatu i 10km.Senad je majstor svog posla i HAYATOVCI cuvajte ga dobro.Svakao i ostali na Hayatu svoim radom doprinose da raja bude uz televizor.Svaka Vam cast i samo naprijed.
neka je ukinu vec jednom. a sve krivce poslati u hag.
Koji su ga kurac i pravili i onako je vjestacki. Bila je BHT i bila je dobra. Nisu je trebali ukidati nego samo malo proporcionalnije rasporediti snage mada nije ni to dobro. Radna mjesta treba da potsavlja kvalitet a ne nacionalnost.
Narode, hljeba i igara... Jebes televiziju koja laprada samo o politici... Hadzifejzovic, genijalac, covjek za sva vremena. On je bio bivsi dezurni komunisticki reporter.. (Ma kakam u Jugoslaviji nije vladao komunizam, nego evro-socijalizam za kojim su vec sada mnogi zaplakali, a uskoro ce i ostali kada dobro izgladne). Za vrijeme rata bio je dezurni SDA- reporter, nesto kao Risto Djogo kod SDS (Dok ga SDS nije ubio jer je bio poceo previse da laprda, a paljanska, seljacka-mafijaska bagra ne prasta, nego odma kocem po glavi(Doduse njega su samo udavili u Visegradskom Jezeru), a sada bi i piskio i kakio jer se ne zna oce li njegovi ostati na vlasti, pa ne zna ni koji su njegovi trenutno.. Zar nam treba takva televizija... Jedan program 6 maraka.. U Americi 60 programa se placa 10 dolara.. I te kakvih programa... Zar to nije jos jedan od poreza koji se udara na budale (pardon na narod).. Treba je prodati seljacko-sandzackom mafijasu Radonjcicu (Ovih dana se hvali svojoj neni kako je uspijo i kako ima svoju vlastitu viu u Velikoj Aleji, blizu Vile u kojoj je i Ferdinand osjedao, a ona ga pita ma: Ma koji Ferdinand, sinko, oli onaj nas amidzic iz Gusinje), da bi procvjetala, a za pocetak ce joj Raso(Vidi isto ko i Radovan-Radonjcic) promijeniti ime u Sandzak-TV sto je veliki napredak s obzirom koliko se sandzaklija naselilo u Sarajevo i ostatak od Federacije...
Procenat naplate je i manji od 40%, a i od to malo sto naplati FTV mora pola dati PBS-u.
pretplata nije skupa, 6 maraka za cijeli mjesec, to je nista, to je sest avaza, tri Bosne, problem je sto raja nece da placa, kazu da je procent naplate oko 40 posto.
dok raspravljamo o jrtv servisu bih zaboravljamo sramotnu izjavu doticnog gospodina skore na story super nova music talents kako ce "oni"ponovo srusiti stari most .kako je moguće da nam se takve stvari dogadjaju nakon svega sto smo prozivjeli.zar moramo ,na tv OBN slušati takve uvrede???
Za sve ovo su srbi krivi ! I sve dok nam je srbadija u drzavi imati cemo ove probleme !!! ORTODOKSI U ZEMLJU !!!
ma kriza prvo pretplata im je skupa skontaj da je za ono njihovo sranje potrebno 6 km placati a kod mene kablovska 8.5 km 30 kanala.. sramota mislim ili uzmu pretplatu od 2-3 marke uredu ali sto je previse previse.. a da sada ne pricam o programu i sadrzaju..
ma vala nek propadne. Dok god postoji hayat, meni vazdi dobro :)
Radonchich ce praviti TV ali iz zatvora gdje mu je i mjesto...
ionako je javni servis placala ftv samo, tako da su i tu televiziju unistili. i srozali program koji ionako nije bio na nekom visokom nivou