BiH
0

Javni poziv za evidentiranje subjekata

Sarajevo-x.com
U cilju provedbe Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju osoba sa invaliditetom ("Sl. Novine FBiH“ 9/10) Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine, objavljuje Javni poziv za evidentiranje subjekata.

Pozivaju se ustanove za profesionalnu rehabilitaciju koje obavljaju djelatnost iz člana 10 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, privredna društva za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, zaštitne radionice, osobe sa invaliditetom koji obavljaju samostalnu djelatnost i druge organizacije osoba sa invaliditetom koje zapošljavaju osobe sa invaliditetom da se evidentiraju kod Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine.

Obrazac za evidentiranje može se preuzeti u prostorijama Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom (ul. Vilsonovo šetalište br 10 – zgrada Federalnog Ministarstva rada i socijalne politike) ili sa web stranice Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom www.fprzoi.ba.

Popunjen obrazac za evidentiranje potrebno je dostaviti u roku 30 dana, od dana objavljivanja, elektronski, lično ili putem pošte na adresu: