Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva ministrastva u BiH bi trebalo dobro prekontrolisati i naravno izvršiti smjene onih koji nikako tamo ne bi trebali biti. rad u ministarstvima njima je samo paravan za njihove privatne poslove. najprije bi trebalo ispitati porijeklo imovine Harisa Bašića i drugih bivših i sadašnjih zaposlenika institucija BiH. svi voze najmanje Audi A4, A6, A8, Coupe i tome slično. oni kontaju da smo mi koji ih gledamo levati i da ništa ne znamo. sve su to kupili od plate zarađene u raznoraznim ministarstvima?! pola ih je pod sumnjivim okolnostima došlo do stana, dobre lokacije za kuću ili poslovni prostor, do poslovnog prostora, apartmana na Bjelašnici i tako dalje u nedogled. do prije par dana su bili u šemi sa ovim ili onim iz krim miljea grada a sad glume bečku školu. to je najbolje pokazao slučaj Šahinpašić - vrli jaran Izetbegovića juniora.
,,Ističe se da nevjerovatno zvuči da od mogućih 56 bh. institucija (ministarstva, agencije, službe) 45 nije dobilo prolaznu ocjenu, neke uzastopno i više puta, a da pri tome niko od nadležnih nije odgovarao niti je smijenjen ili procesuiran.\'\' - sto ce reci da pravosudni organi ne rade svoj nego posao svih tih 45 institucija. Ko formira tuzilastvo?