Inzko s delegacijom SAD-a
0
'Jasno je da neće biti ukidanja OHR-a'
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Dodik,bas uzivam u tvojim mukama.Kako li turski balegari prezivljavaju ove pritiske,a ovo je samo uvod.Samo se oglasavajte da cujem vase muke.Kako vas Sule handri,cak vam i prijeti.Ali od rata nema nista,nema vise srpskih svatova u Sarajevu.
Nista, samo da vam yebem mater balysku.
Incko je izgubljen slučaj, lik nema veze sa realnošću
Ovaj ludi i bezobrazni konj dodo sad nije za pomoc SAD pri pomoci oko ustavnih reformi.Dobri su mu bili kad su Dejton donosili,a sad kad vidi da ce se deiti ispravke nisu dobrodosli. Ma ko njega slusa njegovo je pri kraju otici ce on u neku stvar,ali ne u majcinu uh tamo bi mu bilo najsigurnije ali neeeeeeee.
LoL Inzagi mi je najjaci... on ce kao neshto neshto da rjesi... Presmijeshan mi je. Svi su oni skupina huligana i mafije, lafo EU neki politicari neshto nama seru ovde i sprovode svoje biznis planove i angazmane, trose te neke pare koje imaju. Otkud im... I mi sad kao trebamo da pricamo sa njima... 15 godina vi to neshto riktate i josh niste nariktali... a sad bi jos da idete? Aha, shta ima idete... Baja bi Vas iste sekunde uhapsio i sproveo u tvorza. Sve vas... sljamu. Onaj neki SFOR dzip po sta se vozika.. ko oni su neke face neshto... jarane takve sma razoruzavo licno i personalno... a bia sam maloljetan... jer bia fashizam je... jer bia fashizam je... i odjebaus sa tom pricom ce te vi sad kao da idete i da se \"transformisete\"... TO MORE, AL POD JEDNIM USLOVOM, DA NAM VRATITE USTAV IZ 1992 PA ONDA IDITE DJE OCETE I NOSITE TAJ SVOJ DAYTON U PIZDU MATERINU... kontas.
Sve dok Bosna i Hercegovina ne napravi ustavne reforme OHR treba ostat u BiH.Nema drugog rjesenja vec sto prije ukidanja genocidne tvorevine i jedan Predsjednik,Policija,Parlament,Sud,USTAV i budzet za jednu vladu! A ne ovak nigdje,nit mogucnosti normalnog funkcionisanja,nti prosperiteta nit drzave,nit naroda,treba Bosanac da se osjeca u svojoj drzavi ko Bosanac a ne jedan drugi narod koji ima svoju drzavu ak hoce bit drugo! Nije vam lako Gospodine Inzko al treba radit i gradit drzavu Bosnu i Hercegovinu a ne genocidnu tvorevinu rs koja je najveci problem u nasoj drzavi.Onaj debeli lopov dodkrmak se ponasa ko da je genocidna tvorevina jedna drzava,pa to mu je MZ-ca dozvolila,njegova retorika fasiste i pljuvanja po drzavi BiH je sramota svija koji su mu to dozvolili.Vi ste sigurno jedan pravedan i korektan covjek,zalit vas je skoro kad znamo s kim se rukujete ko sto je ovaj lopov s laktasa. BOSNA4EVER!
Yebo vas Solana i ostali fasisti... iako i mnogo zla cine po svijetu, ipak su nashi najbolji prijatelji Amerikanci!
kome mater????
to tebi treba da bude jasno
Fakat Inzko...