Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
""Danas dodjeljujemo stipendije samo studentima prve godine Fakulteta političkih nauka, jer smo imali problem sa vremenom i nismo mogli prikupiti veća sredstva. Mi se nadamo da ćemo u buduće imati mnogo više novca kako bismo podijelili stipendije širom Bosne i Hercegovine", zaključila je Duraković." Želim vam uspjeh u vašem humanom radu. Nastavite koračati stopama vašeg oca, Nijaza Durakovića! BIO JE VELIKI ČOVJEK!
Postoji razlog zasto je Nijaz bio na osnivackoj skupstini SBB-a i zasto mu je sada kcerka kod Radoncica u stranci i koja stalno spminje da je njen otac jako cijenio Radoncica i to kao velikog socijaldemokratu koji ovu zmelju moze izvuci iz krize. Dakle to ona govori ne ja...
.....šta gosp.Duraković znao pijan, današnji SDP-ovci ne mogu trijezni naučiti:)))
Imo je skolu kao Demaludina Bijedic Daje Durakovic vodijo Bosnu i Hercegovine 1990 godina bilabi sad Drzava. Izbegovic je govrijo da je veliki Musliman. a politciki tanak da se nosi Milosevic , Tudman, Karadzic napravi su od Bosne Dzubuns Mafija vlada koja ce unisti sve bez rata.
Jasnu poznajem lično, predivna je osoba i vjernica.
Znaci-vjernica i odmah dobra??? E moj narode-nevjernici ne valjaju!
Glup si... Vidi se da ti vjera plaho smeta... Čitaj malo bolje, napisao sam predivna je osoba I vjernica, a nisam napisao da je predivna osoba zato što je vjernica, ali bolesnim ateistima kada vide bilo šta u vezi sa vjerom u rečenici, odmah im se ograničeni mozak budi, spreman da tumači samo onako kako to odgovara bolenom ateističkom mozgu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nijaz je bio dobar covjek.. Mozda je bio alkos.. mozda i nije bio stvoren za uloge nekog lidera.. ali sigurno neko cije misljenje je trebalo uvazavat..
Strašna ubleha od profesorice, strašna !!
Postoji razlog zasto je Nijaz bio na osnivackoj skupstini SBB-a i zasto mu je sada kcerka kod Radoncica u stranci i koja stalno spminje da je njen otac jako cijenio Radoncica i to kao velikog socijaldemokratu koji ovu zmelju moze izvuci iz krize. Dakle to ona govori ne ja...
Jel rekla i da Scepo jako cijeni Kelmendija
Jel rekla i da Scepo jako cijeni Kelmendija
Mozda dbar covjek (za one koji su ga poznavali privatno), ali u svakom slucaju nije postigao nesto za pamcenje. Napravio je solidnu karijeru, dosao na vrh SK kasnije SDP....i to je to.....Medutim kada ga uporedimo sa Alijom i SDA (a da ne govorim o HDZ i SDS) koja je u zadnjih 100-na godina vjerovatno najlosija vlast po BiH i po Bosnjake (doveli do bioloskog i ekonomskog unistenja drzave i jednog naroda, nepostojanje 2 naroda u 1/2 BiH ....itd...nezapamceno jos od dolaska RImljana), mozemo reci da nije bio negativna licnost ali s obzirom ne nikakve rezultate nije ni prenaglasena pozitivna licnost. ........Tako ne stvarati neki SDP-ovski, post-komunisticki kult licnosti..
O mrtvima sve najbolj, ali treba prestati i sa ovim pres.r.njima. Neka uspomene na njega gaje oni koji su ga prisno poznavali i njegova bliza porodica. Za mene, i mnoge kao ja, nametanje ovakvog nekog "stovanja licnosti" ili ti "kulta licnosti" pogotovo kada se izmisljaju neka uporista za to je intelektualno sakacenje.
ODJEDNOM SE POJAVI U SBB I UĐE U PARLAMENT , NEPROCIJENJIVO NEKE SE STVARI NE MOGU KUPIT NOVCEM ZA SVE OSTALO TU JE SBB :p
UHAPSITE GANICA..
to onaj alkos sto je prodavao ispite? Šatro profesor
De sad priznajkoliko si ti platio ispit satro studentu?
uzap01, koji si ti idiot, do barem bilo vise ljudi ovog kalibra gdje bi nam bio kraj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)