Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svake 10 godine jedva 80 km auto-puta,teško jaro da ćeš ti za svoj kratki mandat izgradit 100km,budeš li pošteno radio smjenit će te ;)
sta svi odma kaćite se nešto na titu poredite vriijedjate itd itd ,eto vam sad bakir covic i dodo Ebo li vas on,da se razumijem tito mi je bio hiljdu puta drazi,ali ni on nije bio sjajan,Pogledaj malo Anegelu merkel i neke druge jače bolje normalnije itd ljude!odma ovi nacionalisti nesto titu uzimaju u usta a mozda si i ratno djete ili poslije ratno pa ti ove vehabije novo pečene uši isprale,kako god sinko bolje se zivilo i nisi imao voliko nepravde kao sad!i mirno si hodao i uzivao u zivotu,na more isao itd,a sad ne mozes ni na vrelo Bosne otic od Bozije seljaka koji janje tamo okreće!
i usput gurabija pogledaj malo za kakva period i koliko vremena se izgradila pruga Sarajevo pa do hr granice ;) nije dzaba ona Da ovi danas ne mogu okrecit sve no što je tito sagradio!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tipično SDA lopovsko razmišljanje koje treba javno dekodirati, sasjeći u korijenu... Samo naš čovjek može četvrt vijeka podnostiti takvu torturu, takvu veliku laž i prevaru... Ovaj SDA jugend očigledno ne razmišlja koliko opterećenje nosi sadašnjih 10 pfeninga po litru, već se zalažu za nevjerovatnih 30. Znači da bi čovjek samo po jednom rezervoaru 55l x 0,30KM izdvajao nevjerovatnih 16,5 KM. Pa jeste li vi normalni? Pa vi nećete izgradiiti ni 10 km u narednih 10 godina.... Odavno je upozoravano da se neke dionice moraju ustupati koncesionarima... Bolji je i nekadašnji model "zajmova za izgradnju puteva", nego opteretiti privredu i građane visokom cijenom energenta. Čega se god ti baksuzi od SDA dotaknu, to mora biti uništeno, pokvareno, devastirano... Pohvalite se ičim dobrim, pametnim, plemenitim, da ste išta uradili za svoj narod, umjesto što ga guzičite 25 godina...
Milina gledati crvenu gamad kako kmeči!
Gledaj ti situacije(!) direktor Autocesta određuje akcize na gorivo ali ne bi podizao cijenu putarine da ne bi ugrozio profit Autocesta. Znači nek' plati svak po 30 feninga akcizu koja ide Autocestama pa taman nikad autoputa ne vidio ali cijena putarine ostaje ista da se slučajno ne bismo odlučili voziti alternativnim putevima!!! Bože sačuvaj idiota i reketaša
Koliko li će ova lopina od toga hajrovati?
Gurabbija Idiote - materi ti i ocu dozvolio da rade i dobro zarade i tebe takvog naprave. E, to sve što je napravljeno su tvoji idoli pojeli! Kao termiti! Za tebe i takve će posao uraditi SRP I ČEKIĆ I AJFELOV MOST!
magistralna cesta Sarajevo-Doboj u duzini od preko 150 KM, na potpuno novoj trasi je otvorena 1975, a gradnja je trajala vrlo kratko (oko 2 godine) I eksproprijacijom je bio obuhvacen pojas za jos dvije trake, a onda bespravna gradnja I sve ostalo su doveli do toga da ta cesta nece dobiti jod 2 trake ni za 10 narednih godina
Jasmine odraćete oni Šćepini - oni su bili zapikali to mjesto!
Nemam ništa protiv ovog momka ali me zanima zašto je smijenjen Ensad Karić? Bakire javi se!
Na početku mandata prošle SDP vlasti imenovani su novi direktor iz SDP-a (Karić) i četiri (mislim) izvršna direktora, od koji je jedan Nikšićev brat (SDP), lijanovićev zet za boljitak bolje sutra, SDA-ov pulen Bučo i ne znam čiji rođak je četvrti. Sad guraju Buču na čelo, al nije ni Karić glup, vjerujem da je sebi napravio dobru stolicu unutar firme.
Ja ovom decku vjerujem. Jako kvalitetan Resume. Da je bogo ovakvih vise. Puno uspjeha u novoj poziciji.
Bučo mnooogo sereš, al baš mnoooogo. .
Opanke jos cuva u grmu pored moje vikendice, ipak blatno je!
Plahe mu kosulje, 180€. Sljedeca 300!
Sto onoga smjenise? Taman se namirio?! Dok se ovaj namiri, novih 5 cm. trase za njega, da bog sacuva i sakloni. Katastrofa?!!!
svi novoimenovani sve obećavaju. ma marš, pun vas mi qurac. samo se mjenjate u foteljama i obećavate med i mlijeko.
da vi barem malo naspete ove naše makadame,sa malo pijeska,kakvi autoputevi i bakarači,koliko naplaćivate za puteve prilikom registacije vozila do sad bi trebali da budemo ko pista,cijela bih
Ja sam proučio par sura, mozda cete tako zavrsit za mog zivota
uradio bi ti 100 km al kad nebi ukrali 80 km od tih 100.