Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje su srbi ubijali na svakom koraku i danas su ponosni na svoja "djela". Našli ste tri logoraša i sad prikazuju kako su po Bosni svi radili zvjerstva??? Znamo mi ko je klao mučio silovao i ubijao zato što se Bogu moli drugačije. Četnici su 91 napravili logore, pa ih punili poslije a glupe Bošnje i Hrvati tek pred kraj 92. I nije isto i nikad neče biti isto odgovoriti na zločine i braniti se i činiti zločine. Nismo isti i nikada nečemo ni biti isti.
zlocin je zlocin ko god da ga radio bez obzira na motive!!!!
BOSNJACI SU 92 g. HAPSENI I ZATVARANI TO SE I DANAS RADI 2015.g.SAMO SE PROMJENILO STO SE NEJAPSE I NEZATVARAJU SRBI I HRVATI
ja bih zelio da se izvinim Hrvatima i Srbima na pocinjenom genocidu
ovo me podsjeca na scenu iz filma Gori vatra "Treba mi srba, platit cu.."
Veliki pozdrav za svu trojicu.
..svaka čast momci, VI i jeste jedini mjerodavni o tome govoriti..... ;-)
Što mi se gade lažovi...uglavnom izjednačiše srpske koljače sa ostalima...
niko ne izjednačava ništa, ovo su tri čovjeka koji su okusili logore sa sve tri strane, pričaju priču koja je obilježila njihov život na tako loš način i opet imaju snage pružiti ruku jedan drugome, sram i stid da te bude nazivati ih lažovima
Ni pomislio nisam da su ova trojica lažovi. A da je izjednačavanje na djelu, pa to je više nego oćito. Ponavljam da nemislim da su ova trojica lažovi i ne pada mi na pamet da bilo čiju ratnu patnju omalovažavam ili analiziram. Ipak, i ti znaš ko su koljači i silovatelji ili si i sam isti.?!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)