Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Niksic je olicenje nesposobnosti, lazi, prevara, kriminala, korupcije, ulizivanja, izdaje, veleizdaje i svega najgoreg.
Samo jedna stavka u njegovom prošlom mandatu je veća 5-6 puta od "Respiratora" Prodavanje struje iz Sarajeva u Mostar preko Beograda. 55 miliona vrijednost! - a da ne spominjem "KRIVAJU" Zavidovići u tom mandatu , gdje je sa ortačkom grupom faktički zaustavljen rad ovog giganta i velikog potencijala Zato je pola Zavidovića u Sloveniji i drugim zemljama...
Gledaj ti samo, ko su ovi ljudi kakve su ovo agencije?! Hiljadu ministarstava imamo, i opet sve poslove vode neke Agencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prošlom mandatu Nermina Nikšića koji je bio premijer a direktor Elektroprivrede bio SDPovac, Struju su prodavali firmi “Rudnap”, koja je u vlasništvu beogradskog biznismena Vojina Lazarevića. Vrijednost ugovora iznosila je ukupno 55.323.639 KM A onda su oni prodavali tu struju u Hercegovinu. E to se već zove umijeće vođenja Federacije! Iz Sarajeva u Hercegovinu preko Beograda. I niko još nije odgovarao za to!??
Pa to se radi ima 15 godina redovno. Elektroprivreda nije u stanju da izveze struju, nego to radi preko tašna mašna firmi koje nemaju nikakve imovine i obično jednog zaposlenika
Možeš li napisati za vrijeme Fadila Novalića kada je to bilo? Koji iznos, koja firma? Ili samo onako napamet pišeš ovdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveca steta za ovu drzavu je Nermin Niksic. Covjek je vjecito na budzetu i samo prica o borbi protiv kriminala ne bi li mu dani mandata kako brze prosli. Najveca ubleha na politickoj sceni.
nametnuti..
Narode šta se ovo dešava!!! NiP I SDP će ovaj narod odvesti u nestanak na prosjaci štap. Mi ćemo plaćati njihove izgubljene presude. Gülenovci i komunjare otpad
Samo si ti za te pozicije i niko vise, neka te smjenio
Njiva željan njegove fotelje i gotov, nebitno kakav uspjeh ova firma ima.
Umjesto odgovora krenuo je s napadima. Kakav ‘prehrabri’ silnik Dritan.Pred Draganom Čovićem je ponizan, ispred Milorada Dodika, uz grb RS-a, manji od makova zrna, ali zato urliče, napada, kipti od mržnje, vrijeđa ženu, novinarku, dijete šehida.
I ti ceko da tebe razotkriju pa da sad spominjes sve ovo. Postenjacina prava😃. Pametnom dosta
Ko od vas dva ima više oraha u džepu. Treba pročitati text Amarilda Gutića vezano za kriminalne radnje ovog Vinka i sve će čitaocu biti jasno.
Ma ovo su sitni krimosi, nego imal ko da se javi da je sa Konakovićem bio u rovu ili ga slučajno vidio da mu janje ispečem.
Umjesto odgovora krenuo je s napadima. Kakav ‘prehrabri’ silnik.
Dritani izdajnici Niksic I konakovic, pred dodikom i covicem kao misi a pred zenama nasilnici
Možda Vinko ovdje nije ništa slagao, kako kaže jedan komentar, ali je slagao i prevario gdje god je mogao, a mogao je! Sjetimo se firme 'Vindex', afera vezanih za ovog lopova.
Pred Draganom Čovićem je ponizan, ispred Milorada Dodika, uz grb RS-a, manji od makova zrna, ali zato urliče, napada, kipti od mržnje, vrijeđa ženu, novinarku Hayata, dijete šehida.
Nerko laže dok otvori usta
Ovaj isti Niksic je doveo 90 % Konjica u Sarajevo zaposlio ih na budete i to po dvoje , troje iz jedne familije
Pričam ti priču gdje goveda riču i gdje krave seru... puno priče malo rada