Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da je gospodja Lokmic-Misiraca zaista kuma Zlatka Lagumdzije. Ako je to tako onda je ovo stvarno farsa za VELIKU istragu. ????
Ova hanuma je kuma Zlatka Lagumdzije. NEma u nas nikakve veze politike i pravosudja. Cestitam skracenici VSTVBiH (drustvo uglednih klimoglavaca) na katastrofalnoj odluci.
Sr.bi su genocidni narod, a te priče o naučnicima i umjetnicima su čisto preseravanje.
Inače dedo joj je Bećir Lokmić iz Semizovca. On je veliki i poznati sarajevski antifašista. Svoju antifašističku postrojbu osnovao \'41. u kasarni na Koševu. Dobila je ime :Crna Legija, jer su joj baščaršijski trgovci, također antifašisti, poklonili uniforme od crnog sukna. Ako mi nevjerujete pitajte Zvonku Jurišića jer on rado evocira uspomene iz antifašističke borbe naroda i narodnosti iz B i H.
@ srb-in -- oca mi , svaka ti čast, odavno me niko ovako nije nasmijao. nisam bolji vic čuo godinama. sjedi mi neko društvo kući i ja im pročitam to što si napisao, ljudi u suzama od smijeha.
DABOGDA TI SE ZLAZKO SJEME ZATURILO , ZAJEDNO SA BAKIROM I OSTALOM BAGROM .......NARODE BJEZIMO ODAVDE , SACUVAJMO OVO MALO ZIVOTA ....
Uuuuu kuma šipu pravo !
Kume, je.b.e.s. li stogod!???
Zlatko drž\'se kume. Koja komedija od države za čovjeka. Uskoro na 3 dijela. Vrlo skoro. I to zbog Bošnjaka..
svi ste vi ista g.o.v.n.a.
aaaa stigla i kumica :))))))
Sad ce reketari u akciju :) Imaju FTV, imaju tuzioca, imaju Vladu..... Lukasenko im nije ravan.
lagumdžijina vjenčana kuma
reketarova kuma, koje sranje od ržave
konačno je \"SDP-ova mlada\" zasjela na poziciju?! bravo Zlatko \"slučajni prolazniče\"... bravo \"60 minuta\",Bakire i Avdo... e moji bošnjaci,opet će vam se istorija ponoviti...
Pa to ti je da covijek povjeruje prije u cudoviste iz Loh Nesa ili da slijepo vjeruje u Djeda Mraza. Nego da su Srbi to sto navodis...