Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danijel Cvijanović ? Nešto mi mnogo poznato to prezime :) :) :) ...
Kakva smijurija od drzave.
Po defultu Bosnjaci kupuju a Hrvati dobijaju nagrade !!!! Tako je sa svim HR proizvodima Kras,Podravka,Ledo,Jana,Konzum itd...
p.s. Kad smo vec kod Podravke pogledajte deklaraciju na njihovim proizvodima gdje se ista proizvodi ... i tu nam PODVALJUJU... probajte ukus npr Gov.gulaša...SIGURNO 1000000% nije istog KVALITETA "Podravka HR" i ova sto se proizvodi u RS-u !!!!!!!!!!!!! Ljudi koji rade u Podravki ovo su potvrdili.
Da bi se uvjerili u ovo sto pisem kupte famoznu "SENZACIJU" onu sto isti vlasnik proizvodi u BiH (Sarajevski kiseljak) i Hrvatskoj (Jamnica) ...pa procitajte deklaraciju i uporedite od cega su proizvedene ova u BiH i ona u HR...zatim izađite na net i ukucajte one oznake npr. "E 331" sto se proizvode u BiH...interesantno te oznake "E" u HR tj. Jamnici nema niti jedne !!!!
Jebi ti to, ode Nevzet u ekstravagantni Dubai.. a ti efendija sjedi kod kuce
Skaj cola, šta je to ?, jel nase sranje , kao i obicno :) nase je najgore :)
Nisam nista dobio :( pu bem ti baksuza... istina nisam ni igrao.