Komentari (400)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani su Španijom vladali 800 godina, a broj Španjolaca, mahom katolika, danas prelazi cifru od 45 miliona. Muslimani nikad nisu vršili genocide i masovna smaknuća jer da jesu, Španjolaca danas ne bi bilo na mapi. Britanci, Francuzi i ostali, koji danas najviše drže lekcije o ljudskim pravima, za nepunih 100 godina gotovo su istrijebili tzv. Indijance u Sjevernoj Americi. Isto su uradili sa Aborižanima, u Australiji. Toliko o teroristima muslimanima i miroljubivim kršćanima.
Izvinite SE vi zrtvama Visegrada Koje ste pobili i protjerali Dabogda vas Drina progutala.
hahahaha cetnici poceli da se izvinjavaju..nisu ni cetnici sto su nekad bili
"slobodni zidari" hahhahahahah Bože budala ccc
Isto vehabije...
ovakve i slicne organizacije zabraniti
Sad je potpuno jasno sto srbima smetaju Mudjahedini, sve dok je njih cetnici nece smjeti mrdnuti, znaci dok je cetnika neka i njih.
Bosnjaci nikako da izadu iz PRVOG RAZREDA OSNOVNE SKOLE nikako da nauce ko su cetnici,nikako da nauce njihovu ideologiju iza koje stoje svi Srbi....
Zeljo-Mladost Dk. 2-1
sa ovim oslosima ce se morati razracunati kad tad,samo je pitanje vremena
Zaratili protiv Hrvata, Slovenaca, Bošnjaka, Albanaca, Bugara, Rumuna, Austrijanaca, Mađara, pa je3em mu trunje de malo jeha više, de malo peace!
@HIJENE ne mrzim ja Srbe nego četnike i nije problem u Srbima nego u četničkim razularenim bandma koji herojstvo znaju dokazivati samo na nejači i nemoćnima. Isto tako gledam i na ostale koji se pod drugom etiketom herojišu ali vaga ipak ne važe isto za sviju. Stay in peace!
@franciskooo Ja smatram da je u Jasenovcu počinjen zločin i osuđujem zločine, ne podržavam ih i ne šprdam se sa ničijom nesrećom i zlom koje mu je počinjeno. To je ta razlika koja razdvaja sise jajare od normalnih ljudi. Stay in peace dawg!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A ružni kapa je3o te trun!
U najmanju ruku zalosno je da se dopusta ovakav skup u gradu gdje su pristalice istog ideoloskog pokreta pocinile zlocine nezapamcene u Europi poslije II Svjetskog rata. Identican primjer je kao kad bi se skupili nacisti i paradirali Ausvicom, kao satro oni rade svoj neki posao, kao nema to veze sa ranijim desavanjima.
Zalosno je sto je Visegrad u RS-u.
Sram vas bilo, okaljali ste obraz Vojvodi Tomislavu Nikolicu! Taman co'ek pomislio da smo zaboravili gdje je dobio titulu Vojvode. Kako sad da dodje u Sarajevo? Cak je i Bakir zabrinut.
Jesmo i mi Bosnjaci tol'ko nisko pali da nam se i četnici pišu izvinjenja.
Vidi junaka , serem im se na zastavu i zakletvu ....