Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 mjeseca zatvora za jedan ljudski život. Dobra matematika, sigurno će ih odvratiti od ponovnog genocida
mrsko mi pravit novi profil...inace bih napisao sta mislim o ovim jeb... mat... gen....
samo ljut, beskrupulozan i naoruzan Bosnjak ce ga odvratiti, zapatite sta vam kazem...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjeme im se zatrlo
Zatrli smo mi vase jos onomad....
@useru zato se pripazi iduci put ;)
150 ubistava počinjeno od 5 zločinaca koji su sve ukupno dobili 59 godina. Ako uradio bazične matematičke funkcije , kazna za jedno ubistvo je 4 mjeseca. I onda slušamo kako se zločin ne isplati i kako svakog stigne ruka pravde. Žali Bože života nevinih ljudi i nadajmo se da će zločince Bog kazniti jer ovaj sud i vlast nisu sposobni ni za to.
SJEME IM SE ZATRLO FAŠISTIČKO!!!
Sve je to trebalo dosad završiti na pravi način, kakav sud kakav zatvor. Metak u glavu i ćao.
Prijedor je inace u historiju haskog tribunala upisan kao grad sa najvišje ratnih zločinca po glavi stanovnika. Jos tuznija je cinjenica da se tim istim zlocincima dizu spomenici "U ime obrane srpstva" (broj ubijenih srpskih civila od strane Bosnjaka I Hrvata je nula). Najtuznije od svega je da se tim zlocinima njihovi sugradjani dice, ponose i hvale, čast izuzecima.
Zbog čega mi brišete komentar, ima gorih od mog
Svo oruzije su imali od jna u prvom poluvremenu i pocinili GENOCID .Drugo poluvrijeme ide ovako. Koridor se zatvara.Prijedor ide prvi ,ratni zlocinci,najblizi,famelije .Sve se zna !!!
sad će nama koncert Prijović i Aca Lukas
I tako male kazne dobili??? Pa gdje tu pravda???!!!!!???? Još povrh svega im oduzmu dokumente, pa mogu i pobjeć ako bode trebalo...
Fine neke Komsije ovi Srbi a tuzno da tek poslje 30 Godina i to u njihovom odsustvu budu osudjeni. SRAMOTA OD SUDA
Hajmo sad svi na Lepu Brenu. Šugavci ko god ide!
Kad ce tuzilastvo ozakoniti da ovi sto leze po zatvorima Rade stogod za Drzavu BiH a ne da im placamo odmor, hranu i ostale potrebstine?Skidate sa biroa ljude momentalno ako se ne javi na vrijeme a ove lezihljebovice cuvate zatvorene, natjeraj da rade sta za Drzavu!
Najsmjesnije je kada monstrumi, potpomognuti od strane sudija, dobiju po godinu, dvije, kao da nisu platili par kazni za parkiranje i misle da je sada sve u redu. Nije...
Da se nikad nikom ne ponovi a ima pravi sud gore dođeš go i vaga radi nema štele
https://www.ljudski.ba/drustvo/mirso-i-edin-postidili-srbe-prvak-i-viceprvak-u-jedenju-cvaraka-kod-nede-soka-nema
I onda neki krmak kaže da hoce odcjepljenje. Pa hajde više da to zavrsimo majku vam vasu