Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu srbi negirati GENOCID na svojim medijima, javnim mjenjima i skolskim udzbenicima ali to je ostalo zapisano u svjetskoj historiji i srpski narod ce vjecno nositi genocidno breme na dusi i srcu, iz pokoljenja u pokoljenje!
Negacija GENOCIDA nije ni Njemce odvela nigdje pa tako nece ni srbe! Priznajte pocinjen GENOCID srbi ako nista onda za vasa buduca pokoljenja!
Pa što više ne objavite imena tih ubica iz tog diverzantskog odreda?Možda mi jedan od tih kretena živi u komšiluku i pozdravlja me svako jutro ili nesmijete????
COVJEK IMA PRAVO NA IZBOR RELIGIJE AKO NE ONDA SE BORI ZA TO DA IMA .ETO VIDIS DA NISMO POGRJESILI STO NISMO UZ VAS. KO JOS ZELI BITI ZVAN GENOCIDNIM NARODOM.pREMA OTOME ODJ*****.
Kome se ne svidja u Bosni, neka pakuje kofere i hasta la vista preko granice njegovog slobodnog izbora. Granicne arhitekture ostaju, posto nema ni jedna institucija, koja ozbiljno predlaze ili posmatra djeljenje BiH.
...naravno...kad tvoja lojava njuska dodje u Skelane!!!!
Odličan tekst.Samo jedna opaska:nije tačno da nam je Izrael-kao država,te izraelci-kao narod, \"nepoželjan/ni\".
Sto nam se srbi probude kada ime spomene GENOCID ...... Dobar tekst!
...i tako , eto usput, oslobodili veeeelikih i citaviiih 24% behaha drzave !!!!!!
Idi Turcine ganjaj medvjede ili sta vec po Sumadiji...
Istina boli ali je istina. Aferim Faruk.
A tvoji koji peku zive ljude, nista da,
izrael je na palestinskoj zemlji a rs na bosanskoj,u obadvije svjetske sile umjesale prste sa nekakvim sporazumima,nijedna nema napredka samo propadanje,ko po istom receptu,zanimljivo.
OKO REDENIKA...UPRAVO MI SE PAR NJIH IZ UPETLJALO PRE PAR GODINA!
pitanje:zasto su sume po grmecu pocele bujati nakon rata;odgovor:zato sto je grmec natoren c.e.t.n.i.c.k.i.m tjelima nakon akcija 5. korpusa.
SMEM DJYBRE OTPALO,POTOMKU NEKOG PAKSHU,KOJI JE ZARAD SAKE PIRINCA IZDAO VERU I ROD SRPSKI!
Cinjenica je da ce se BIH raspasti. Nadam se da cete onda biti sretni sa ideologijom Alije hahhaah