Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Fuck RAK, fuck RAK, nas zvuk ostaje i dalje JAK...\"
93. je jos uvijek, gospodo moja slijepa
lol, kazna za obn zbog potpuno bezazlenog sms-a, a po hayatu onaj primitivni senad sere kao da je 93..
Miroslave Lajcak, kad ces jednom obratiti paznju sta se servira narodu i od strane medija? To se ne smije dozvoljavati, jedno je sloboda medija ali su prevrsili svaku mjeru, neukusno i bljutavo, ljigavo i odvratno!!! Obrati paznju na tendenciozne clanke pune mrznje, pristrasne...novinari moraju biti neutralni, zar ne???
A ko će kazniti Amelu Odobašić i Mahira Hadžiahmetovića zbog pritisaka na novinare koji ne pišu kako oni žele? Ja sam spreman javno svjedočiti na sudu protiv njih, ali oni su izgleda iznad zakona, stoka jedna.
Komentatori pjene, ispoljavaju uzasnu mrznju, a samo zahvaljujuci govorima i paljevinama politicara, zatim i medija koji su jos gori, pristrasniji, huskacki...Ne znam sta ovi stranci rade u BiH, valjda nisu u toku, ne znaju jezik pa im sve to promakne...ili namjerno to pustaju...to ni u tunguziji tako ne ide.
Sta je sa Avazom, Oslobodjenjem, Federalnom TV, nema ih da vise huskaju, i novinari i komentatori, pokrijte se po usima svi!!!
JOOOJ, \"RAK\" BAŠ STE RAK RANA, MAMU VAM JEBEM KRVAVU!!! PA ŠTA JE SA \"RTRS\" I \"BNTV\"????!!! PA MAJKU VAM JEBEM!!! PA UKLJUČITE MALO I TE \"PROGRAME\" PA ONDA NEŠTO KAŽNJAVAJTE, GOVNA FAŠISTIČKA!!!
Ne pratim, nisam u toku, ali ono sto jesam, svima bi mogli nakaciti ovakve epitete, a zasto su nekim samo...cudni kriteriji, mora se priznati...jel po babu il je po stricevima...al po nekom jeste.
ma marss...stoko gledateli mozda rtrs,bn-tv...stoko potplacena!pa onda govorite o govoru mrznje!to govno treba pod hitno ukinut...jer je smrad od samog pocetka...govore o nekim moralnim nacelima...pa jeli mi to zivimo u tanzanije pa sad ko neznamo sta se gdje plasira i sta se gdje govori!