Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema brige vozači, ako se zateknete ispred voza, doletiće Hancka (Hanckockova supruga) i zaustaviti voz svojim tijelom. Baš onako kao u filmu.
Neka željeznice ne lažu narod, nego trebaju da pročitaju zakon o sigurnosti saobraćaja na železničkim prugama, u kome piše da su putni prelazi morali biti van nivoa već odavno.
Šta ima 400.000 KM? Prije par godina u Ilijašu jedna mahala imala problema sa plavljenjem jednog podvožnjaka prilikom velikih padavina (kiše), i kao alternativa za neometan prelaz automobila i pješaka, nudilo se iz željeznica da se uradi jedan pružni prelaz u blizini koji bi koštao 25.000 KM. Naravno, ni dan danas se nije uradio, podvožnjak i dalje plavi. Što jest, poskupio je haha. :D
Je i kaj sad, se male stane i pogledi dal ide vlak, ak ne se krene, ni hića
hahaha.. e cuj 400.000KM pa za te pare mozes cijelu BIH sa zastitom pokriti..... bagro.... !!!
SDA je najopasnija za narod, opasniji i od bolesti i od nesreca !!
je je, to je opasne!! Se smrdi od toga, nigdar ni tak bile