Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ebo te i NATO više sve je to viši interes, Crna Gora dobije poziv u NATO, Albanija, Hrvatska odavno u NATO savezu, BiH još čeka, a mnogo toga bi se riješilo ulaskom u NATO mnogo više nego kod susjednih zemalja, ali šta ćeš kad im nisi u interesu........jbt Albanija i Crna Gora, pa ne znam stvarno nije nešto da uzdižem BiH iznad njih možda su standardi čak i bolji, ali ne znam kako NATO ima veći interes za te države nego za BiH, sve su to ispolitizirana govna i ne treba ih uopšte podržavat...
nigdje na slikama nema NATO tramvaja
Mislim da je sad žena na čelu zapovjedništva. Mada je sad sve relativno. Eto bakir nije glacno komandujujući ni u vlastitoj kući a kamoli gdje drugo ! :)
.... 'ebo je na taj NATO 😞
ono sijedo u uniformi... musko ili zensko?
Pridruzili se NATU ! Najvecoj sili na zemlji, a zanemarili svoju vojsku, budala je onaj ko misli, da ako se zarati da ce nas NATO stiti.
moze li ikako EU bez Nato - a??
Bu BiH u EU i NATO, pak ste i vi Europa, naj se više srditi, bile bu dobre, pa kaj sad, nebumo se mrzili na vijeke
17 godina od najomiljenije operacije natoa