Čišćenje obala Modraca
0
Izletište Kiseljak spremno za 1. maj
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kisa pada cijelu sedmicu, nema nista od prvog maja, pogledajte prognozu
šta ima \"zaljubljenici čiste prirode\", doveli jadnu dječicu da im čiste i nekoliko volontera. što nisu pokupili kakve kriminalce ili zatvorenike, kao i indijance koji bacaju smeće ovde, pa da oni čiste. bruka i sramota!
meni je najvise zao sto su djecicu poslali da kupe smece koje ce biti nabacano odmah poslije... sto niste klincima dali po cvaju da imaju i oni za maja...
Cige su najjaci recikleri...
Ma nedjelja je prvi i tad idemo jedino ako nam vrijeme ne odlozi za ponedjeljak ili utorak
Pa dobro kad je prijasni godina prvi maj npr.pao u ponedjeljak nije se radilo ni u utorak jer se neradi 2 dana prvi i drugi maj a sad je pao u nedjelju pa pomjerili ga za ponedjeljak i utorak.Al opet u nedjelju ce biti najvise izletnika ako bude fino vrijeme jer nece sad i narod pomjerati u ponedjeljak da ide na izlet(cast pojedincima).
nema veze ako padala kisa u nedjelju ima ponedjeljak i utorak i to ce biti ko zamjenjeni dani mada bi u nedjelju bilo najljepse 1 je prvi.
Ne mogu jadni Romi ocistiti koliko \"kulturni\" mogu pobacati smeca
Treba istaci trud predstavnika romskog udruzenja koji su uklonili 80% otpada u svoje kombije
tako i treba. a ne kao u tuzli napraviti smetljište preko vikenda http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=41517
nije bitna lokacija,bitno se rasut u nedelju xD
Trebali ste doci 2. maja i ocistiti, ovako nema fajde, vidjet\' ce te! Inace, jedina smo drzava u evropi, mes\'cini, koja slavi 1.maj i POVRH svega proglasi i 2. i 3. maj slobodnim danima!? Tacno se vidi da je crvena boljševička bagra došla na vlast! Umjesto da rade prekovremeno kako bi nadoknadili 7 mjeseci nepostojanja vlade, oni jos uzimaju slobodne dane, i to samo sto je 1.maj \"pao\" na nedjelju!? HRRRKKKK-PU
Spremno za smece koje ce ostaviti ,,građani\"....
Da ima gdje nasa omladina da se drogira, pije i g.u.z.i po cijeli dan.. Fuj, ne obiljezavajte ovaj praznik na takav nacin ! :)
Ma gdje ces za prvi Maj, nisam vidio 50 km ima pola godine !