Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko je definitivno najpozitivniji politicar u ovoj nasoj zemlji. A svima vama koji govirite da nije nista napravio, predlazem da prije komentarisanja i zakljucaka procitate koje su nadleznosti clanova predsjednista i u kojim oblastima oni mogu praviti promjene. Obrazujte se ljudi, nemoj te biti podlozni jednoumlji i primitivizmu. ZELJKO LEGENDO SAMO NAPRIJED!!!!!
NASA BOSNA I HERCEGOVINA JE I DAN DANAS REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA SA NJENIM JEDNIM I JEDINIM USTAVOM!!! BOSNOHERCEGOVCI PATRIOTI, GRADJANI I SVI KOJI VOLE BOSNU I HERCEGOVINU, PRAVDU I ISTINU NA VAMA JE DA DOKAZTETE I POKAZETE DA IMATE PAMETI I IJUBAVI!!! USTAJ BOSNO I HERCEGOVINO I VRATI ONO STO JE TVOJE, USTAV, DRZAVU, PONOS, IDENTITET, DOSTA VISE PATOLOSKOG AGRESIVNOG SRBIZMA I PONIZAVANJA, UCJENE, OMALOZAVANJA, UDARANJA OD SRBIJE I EU-E BOSNI I HERCEGOVINI I NJENIM GRADJANIMA!!!
SVAKA CAST ZELJKO SA HARISOM BI TREBALI GRADJANSKI FRONT PRITIV NEPRIJATELJA BOSNE I HERCEGOVINE!!!! POZVAT I OSTALE STRANKE OSIM SDA i NASE STRANKE (JER TE DVIJE STRANKE RADE ZA VELIKU KRALJEVINU SRBIJE) DA SE ZAJEDNO BORITE ZA BIH-U!!! BOSNOHERCEGOVCI VAS USTAV OD 1992-E GODINE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINEJE JOS NA FUNKCIJI JER NIJE BILO DRUGOG!!! PO NIKAKVU CIJENU USVOJIT U PARLAMENTU DAYTONSKI SPORAZUM JER TO JE SPORAZUM A NE USTAV!!! GRADJANI USTAJTE I FRONT PROTIV LOPOVLUKA, RUSITELJA BIH-E , SRBIJE SANU IDEOLOGA UBICA, TREBA PLATIT DOBRE ADVOKATE I SIC NA ULICU I TRAZIT DA USTAV REPUBLIKE BUDE NA FUNKCIJI!!! SPASIT SEBE, DRZAVU OD GENOCIIET TVOREVINE KOJA JE USVOJILA ZAKON O REFERENDUMU ZA KRADJU POLA TERITORIJE, DRZAVNE I VOJNE IMOVINE BIG-E ZA VELIKU KRALJEVINU SRBIJU!!! BOLJE NEMAT UKINUTE VIZE EU-E NEGO IZGUBIT POLA DRZAVE, NE PRISTAT VISE NA UCJENE, PONIZAVANJE EU-E!!!NEMA POPISA STANOVNISTVA DOK ENTITETSKO GLASANJE POSTOji!
U CIPELAMA KOJE KOŠTAJU TRI BOSANSKE PENZIJE,ODIJELU KOJE KOŠTA DESET BIH PENZIJA,SATU NA RUCI (PITAJ BOGA KOLIKO KOŠTA) PRIČATI O POŠTENOM RADU JE SMIJEŠNO.IZBORI ĆE BITI ALI BI BILO NAJBOLJE DA BUDU BEZ SVIJU VAS KOJI STE OVAJ HAOS ISKORISTILI DA SE DOBRO NAKLEPATE LOVE I SAD NAM PALAMUDITE O POŠTENJU...HA HA HA
moj glas imas .... dosta je bilo ove nacionalisticke stoke ... treba bosni puno vise patriota postenacinja poput tebe
Nebi komunjare glaso, prije toga bi se javno spali.... Sve su nam ovo komunjare i donijele, pricali o nekom neprijatelju a sami to bili.
Dokle ce ovaj Komsic da se zalaze za osnivanje nekakve dzamairije i osnivanje i obnovu reicha,treba ga spreciti u njegovim mracnim nakanama.
Po meni Gos. Komsic nije neki politicar ,sta je on uradio za Bosnu dobro da bi bio predsjednik,jedino sto je bio u ABiH nista vise.To vama imponuje.Obicno se javlja da replicira Srbima za njihove izjave sto kod vas izaziva masovno odusevljenje,predstavnik Hrvatskog naroda nikad nije bio.Predstavlja sva tri naroda.Meni netreba,Hare koliko vidim ne prestavlja Srbe zna se za koga jeon kao i Radmanovic a eto Komsic prestavlja sve.Daj ljudi nemojte se provaljivat.
Cim Bosnjaci podrzavaju hrvata to mora nesto da ne stima. hahahahaa tugo!
Šta ovo pot.uri.čko govance ima pričat o poštenju? Dju.bre izdajničko sera.torsko...
Pogresno Zeljko, izlaz je u postenim izborima gdje ce svaki od tri konstitutivna naroda da bira svoej predstavnike u BiH. A ne da muslimani biraju hrvatskog predstavnika. Na taj nacin mira nikada nece biti jer taj lutak kojeg su muslimani izabrali da \'predstavlja\' Hrvate, nije nista drugo nego produzena ruka muslimanskih interesa. Samo Hrvati mogu izabrati svoga predstavnika, nikako ga muslimani ne smiju izabrati.
Je li vam to zao sto je iz reda hrvatskog naroda izasao jedan posten covjek? Je li moguce da vise volite nacionalistu lopova, nego atinacionalistu i postenog covjeka? Zar vas nije stid da tako govorite i brukate kompletan hrvatski narod? Nisu svi Hrvati kao vi, proklete nacionaliste, pa cu vas zamoliti da sutite i pustite postene ljude da zive normalan zivot.
Ovaj rat.ni zloci.nac je neumoran..Prava zvijer bez imalo sajesti, spreman da izazove i nove sukobe i da od BiH opet napravi klao.nicu samo da bi ostao i dalje u sedlu i marne lovu..Nevidjeni bolesnik..
Izlaz vidim u izborima i pobjedi SAVEZA ZA BOLJU BUDUCNOST BOSNE I HERCEGOVINE SBBBIH www.sbbbh.ba BIH4EVER!
Da budem iskren ....palamudi i on a ne vidim da je ista napravio osim sto povremeno naivnom narodu zamaze oci ko fol folirajuci se pred susjednim drzavama. Jes vel\'ke mudrosti izrekao...svaka mu cast!