Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EDUCIRAJTE KADAR POSEBNO POJEDINE MEDECINSKE SESTRE DA NE URLAJU POHODNICIMA NA BOLESNE LJUDE, TO JE SRAMOTA I GREHOTA...KO SVE TAMO RADI
EDUCIRAJTE KADAR POSEBNO POJEDINE MEDECINSKE SESTRE DA NE URLAJU POHODNICIMA NA BOLESNE LJUDE, TO JE SRAMOTA I GREHOTA...KO SVE TAMO RADI
Najbolje rjesenje za UKC Tuzla je da se opreme bolje ove ostale bolnice u TK kanotnu jer su nesposobne za bilo sta obinci lom ruke salju odma u Tuzlu bilo kakav osip na kozi odma se salje sa Tuzlu zato te pare treba uloziti u ostale TK jadne bolnice da bi se smanjilo opterecenje u UKC Tuzla.
Županija Soli uvijek u problemu, bilo da tone ili da je pak jebu u mozak "revolucionarna" vlast koja se na kraju pokazala sebična...........do kada će grad Tuzla biti ovakav!
Činjenice: - Dug UKC-a 55 miliona KM - Plata direktota UKC Hotića skoro 5000 KM - Od kada je BEGO premijer desetine kadrova iz Banovića je zaposleno bez konkursa (naravno uz pomoć Hotića) - Para jednostavno nema za održavanje ni ovakvog UKC-a, nema osnovnih sredstava a oni fantaziraju - Korupcija i nepotizam u UKC-u ko u sjevernoj Koreji, svi znaju ali šute - Ako Kanton ima 5 miliona neka urade nešto razvojno i zaposle ljede a ne bacaju pare ko da smo bogata zemlja.
@hej.ba, Sve to stoji.
sve 100% tacno na tom ukc-u ako nemas novaca nigdje te nema, a i ako imas opet nisi siguran jer su nesposobni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam posebno stručan za arhitekturu, ali za logiku jesam. Ne vidim da će takav pristup donijeti poboljšanje, prije svega, što se tiče ulaza/izlaza iz tog hipotetičkog urgentnog centra jer bi sjeverni i sjeverozapadni ulazi/izlazi u njega, kako se vidi sa slika, išli direktno sa ceste, za koju se zna koja je luda kuća u vrijeme špica. Šta se, onda, dobiva ?
samo da ne potrosi 25 miliona ko Mesihovic uradio tunel.ogradu,ofarbo i zavalio klinicki sa dugom od 65 miliona na 90 miliona dakle velika investicija hahaha