Negativa(c) dana
0
Izetbegovićeva tepih politika
Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je neko srbima rekao da ce oni koji su do jucer dezavuisali Bosnjake i govorili tzv RS, manji entitet, RS se mora ukinuti jer je genocidna itd itd ovako brzo o RS-u govoriti u superlativima i u ime cijelog Bosnajckog naroda izaci sa stavom da ta RS i dan republike nikoga ne vrijedja mislili bi da im neko prica viceve. Ali kada su Bosnje u pitanju sve je moguce tak oda susjedi Hrvati u vrijeme vlasti Bakirove mogu sada komotno ocekivati Entitet. Ako mu je babo legalizovao RS i nagradio neprijatelje drzave onda i mladunce moze izlobirati HB. Sve je moguce poslije ove izjave.
Ma hajde vise samo neka JASNO I GLASNO KAZU NARODU ONO STO SVI NORMALNI ZNAJU a to je da je izdajnik Alija svojim potpisom u Datonu nelegalno ugasio drzavu Republiku BiH Bosnjake unazadio i sabio u neke Kantone i stvorio ovu smijuriju koja je muciliste svim normalnim ljudima i u kojoj je dobro samo dinastiji Izetbegovica i njihovim rodjacima, podobnjacima i kadrovima stranke ... Neka ide RS neka i Hrvati dobiju Entitet samo nek se vise jasno i glasno kaze a ne 20 godina govoriti tzv RS i zamajavat narod i onda poslije 20 godina eeeeeeeeeee pa RS je realnost onane vrijedja Bosnjake ... A tih 20 godina zivota ukrali su svim ljudima i svi smo nazadovali ... treba li sada jos 20 da bi rekli eeeeeeeeeee mi postujemo volju da se RS otcjepi :):):) REALNO JE DA SMO KOLEKTIVNO IZRADJENI OD DINASTIJE IZETBEGOVICA I SAMO TO TREBA JASNO RECI NARODU
Bolan, niko ovdje ne zeli i nece nikoga iskorjeniti, negirati i sl. Ovdje se brani pravo na domovinu od onih koji su u Hagu i za to odgovaraju i njihovih nasljednika koji to promoviraju na isti nacin, mozda i gori. Sin to ili ne shvata ili shvata treceg nema. ili mozda misli:\" Da mi je babo bio pametan, nista se ne bi desilo.\" Dzaba, preko sto hiljada to ne moze cuti.
Znam da ovo neće čitati oni kojima je namjenjeno, pa ipak...... Babo mu je dobio debelu lovu i podijelio je sa svojom balinskom bulumentom, koja od 1990 naovamo čereči Bosnu i davi bosanski narod. Pa zar nije i tihić postavljen od alje, koji je, ubjedljivije nego bakir rekao na beha dnevniku doslovno da \"niko ne može ukinuti republiku srpsku\" ...... Naravno da ne mogu oni koji neće, ali mogu oni koji hoće. Računajte na atentate u dogledno vrijeme.
Č.e.tnicima pripada Kosovo i Sandžak a narodima Bosne i Hercegovine cjelovita i nedjeljiva i bez genocidne tvorevine RS-a Republika Bosna i Hercegovina. Sandžaklije i Šiptari nazad u svoje torove a ČETNICI KUŠ. Ovo je Bosna i za nju se uvijek ginulo pa će i ovaj puta. Bićete vraćeni preko Drine u svoj beogradski pašaluk!!!!!!!!!!!!!!! izetbegović nema legitimitet da govori u ime svih Bošnjaka!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj najveći š....Mato DJaković je to fino objasnio svom prijatelju D....u većeras
Upravo to sam i ocekivao da se javi nikogovic i ti si taj No1.Mora da ti je tata bio podrumas pa te takvog odgojio,jelde? Babo ti bio podrumas ,pa i ti nastavio tu politiku.
... i nane sto su lupale u serpe (mozda ne kad si ti \"napadao\" - mozda je nestalo nana...?!) :)
Ovaj clanak je toliko glup da ga ne vrijedi ni komentarisati. Alijin, pardon Bakirov stav je kristalno jasan (kao i rahmetli babe mu), ali ne kontam \"sta je pisac htio da kaze\"?! Ima li iko pismen na ovom portalu?
čim neko kaže istinu,odmah negativac..istina boli,zar ne?!
@hronologijo Da i ja dodam. U napadu na kasarnu Nedjarice imali smo po 15 (PETNAEST)metaka i ako se razumijes u naoruzanje shvatit ces koliko si glup. Izetbegovici ,hajte ,brate,u Drvengrad kod Kusturice ,od tamo ste i dosli. OVO JE BOSNA !!!
@Hronologija,supcino smrdljiva, ti pises, usljo usljivi, nismo mogli osloboditi\"pisljivih 100 metara u Nedzaricima\" Tacno je da nismo jer nismo imali s cime.Bio sam komandir voda i s tim automatski komandir straze u Nedzaricima.U Domu Penzionera sam JEDINI imao JEDNU BOMBU i to \"fitiljusu\",znas onu ,majmune pokvareni,sto se zapali fitilj da bi se aktivirala,e,sada je pitanje u mojoj ruci ili u zraku kad je bacim!Hljeba nismo imali ,nismo se kupali po 15 dana ,smrdili smo k\'o tvorovi,a sto nam je najteze padalo je to sto NISMO IMALI ORUZJA NI MUNICIJE. Da skratim-taj tvoj Predsjednik ,nesposobni slunto,nije nam nista obezbjedio sto mu je bila duznost jer je on bio Vrhovni Komandant. Mi smo ginuli ,a on i njegovi su uzivali. TVRDIM da su pojedine smizle iz njegove porodice i porodica njegovih poslusnika isle u Zagreb u toku rata da kupuju garderobu!!! P.S.Admine ,znam da sam pretjerao sa uvredama,ali shvati da smo i mi borci izvrijedjani do srca, Molim te ne brisi!
Sarajevo-x dokazani novinarski profesionalizam. sta je vijest ovdje? levatlook
Nikad ništa pametno ni mudro nije znao reći pa ni sada. Svaka izjava je skrivanje svog neznanja. Kao nešto između.......kao nešto mudro. E, al imamo vođu...........
Kakav otac takav sin !
Ovdje primjecujem, ima najvise kocijasa, koji znaju opsovati mamu nekome iz toplog doma. Sram neka vas je vaseg kucnog odgoja i vase (ne)kulture. Ako svijet nije dozvolio da rascistimo stvari, svima nam mora biti jasno da sa Srbima i Hrvatima valja zivjeti. Budite zahvalni sto ste pojedini ostali zivi, ko zna da li bi danas sjedili u domu toplom da Dejtonski sporazum nije potpisan??? Istina je gorka, ali je bas ovakva kako gosp. Izetbegovic govori. P.S Ni Hitler nije uspio u svojim nakanam da istrijebi narode, pa ne mozemo ni mi Bosnjaci. Hvala na paznji!
Republika Srpska ustavni je dio Bosne i Hercegovine i Dan Republike Srpske legitimni je praznik, izjavio je novinarima Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH. \"BiH je država uređena Dejtonskim mirovnim sporazumom. Moja obaveza kao člana Predsjedništva BiH je da je poštujem takvu. Poštujem i RS i njen dan\", dodao je Komšić, navodi Fena. Međutim, dodao je da je njegovo lično i demokratsko pravo da se slaže ili ne slaže s ovakvim uređenjem.\"To je model civiliziranog življenja u BiH, ali RS je ustavna činjenica i svi u BiH treba da je kao takvu poštujemo\", naglasio je Komšić.