Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite pred Lagumdžijinu vilu na poljinama prosvjedovat...on je dao saglasnost Dodiku za ovo..
vi niste svjesni da je ovo ustupak Lagumdzije i Bakira SNSD-u zato sto ih je SNSD podrzao kako bi smijenili Radoncica. To je i pticama na grani jasno bilo. Dodik ce dobiti celnu poziciju RAK-a i ovaj zakon zato sto je pomogao SDA i SDP. A narod glup pao na spinove da su socijalni protesti bili politicki...........
ma ko vise cuje rijeci ovog gosp koji je 20 god vrsio pljacku u nasoj drzavi. Godinama covjek prodaje maglu ovom nasem narodu !
ofucano ! bakir se ne bavi politikom ni pola od tih navedenih papagajskih 20 godina.
Posaljite vaseg "Predsednika" na casove jezika i izrazavanja. Kad bude naucio da se izrazava i i artikulisano definise problem mozda ce i biti bolje shvacen. Ovako nepismen je dobar samo za ismejavanje. Kao ni vecina muslimana ni on nemoze da shvati da drzava NEPOSTOJI i da je samo farsa. Mentori takodje shvataju gde se ide. Pitanje je meseca a najvise godine kad cemo videti jedan proces definitvnog raztakanja sto nekad bese ili kako se vec zvase.
Vec su poceli za zakuhavanjem i krsenjem daytona. Toliko ljudi je krvavo dalo svoje zivote da bi se danas zivjelo u ovakvoj zemlji i da bi nam uzeli skoro pola nase Bosne. A mi Bosnjaci i dalje sutimo na sve, oglusujemo se na svaki njihov udarac, sutimo na njihove prijetnje o otcjepljenu. Sjetimo se samo svih Sehida koji su dali zivote za Bosnu, trenutnih povratnika u RS koji sa strahom lijezu u svoje krevete strahujuci od toga da li ce sutra mirno izaci u svoju avliju i mjesto u koje su se vratili. A nasima opet ovdje sva zivotna politika otic na carsiju popit kafu od 3-4 KM i mirno sve posmatrati. Ovo se i nas tice.
Predsjedniku jedne drzave i dolikuje da ima dobro auto, nece valjda u stojadinu ili yugi da se voza.
bakire, podpredsjedniče SDA, šta imaš reći o podizanju životnog standrada u Federaciji, o zapošljavanju armije nezaposlenih itd Nemaš kredibilitet da se više "brineš" za nacionalne interese. Sve se to može raditi usput i bez puno pompe. Tebi je očigledno opet cilj da zaluđuješ narod i bez ikakvih rezultata se opet domogneš vlasti. Dosta nam je demagogije.
Amerika je najveci neprijatelj Bosni kakvi oni da su htjeli djelovati djelovali bi 92 kad je poceo rat, djelovali su jedino 95 kad su zaustavili rat jer su Bosnjaci toliko napredovali bili da bi danas genocidasi bili na Karpatima ! SMRT FASISTICKOJ AMERICI !
Slazem se za Ameriku, oni su i odvojili Srpski narod na nas pravoslavce i vas muslimane, pa vam onda dali novu nacionalnost Bosnjaci, sve u cilju protiv Srba... ali ja ti kazem, jednoga dana ce nasa deca biti pametnija nego sto smo mi bili tada, pa ce se ponovo ujediniti...
Haha pa sine moj Bosnjaci kad su bili narod vi srbi ste jos bili plemena na karpatima malo citaj pravu historiju a ne neku sto si pisali srbi na svoju ruku !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bakiroglu ko i babo mu aljo heljp USA heljp EU hahahaha a Dodik kara pa rastura
hajmo prica cenerasa 20 godina blaaa blaaa. pocnite pisati 20 godina i na ostale rubrike na klixu, stavite nickove 20 godina :)
Incko pasivnoscu,a ti lopovlukom!
Incko svakako nece da rijesi probleme, a ti prvi na radis nista na tome da to promjenis...
Stara priča: Đavo - tu su drugi !
To su drugi!
Drzave i qrca. Kad stalno cekas da neko drugi odluci sta ces i kako da radis !
koliko je visok taj visoki predstavnik?
2.02
hahah, samo, sta ti predstavljaju ti brojevi, broj telefona? :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
EEEEEE MOJ NARODE PA KAKO STE TAKO KRATKOG PAMCENJA,ALOOOOOO POCELA JE PREDIZBORNA KAMPANJA,PREDIZBORNA KAMPANJA,PREDIZBORNA KAMPANJA...........
Mi ocekujemo da ti nestanes sto prije!
https://www.youtube.com/watch?v=u6bXlqrJzGg&feature=youtu.be