Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan pod pokroviteljstvom covica na livadi pokraj Gruda organizovano je manifestacija ''Pojedimo sva govna koja smo posrali'' Bakir pojede svoja sad pa sad a ni Fahri ne bi mrsko. Onako umazani i govnavi pruzise ruku jedan drugom. Bakir u znak dobre volje dade Fahri vrecu zlata koju mu je rahmetli mati obezbjedila za crne dane. Fahro se zakleo Bogom da nece vise ruzno pisati o SDA i Bakiraoni. MI bošnjaci sretni i zadovoljni mozemo sabahile na biro da nam ljubazno osoblje udari pecat.
Ma nek uzivaju kad je narod jedno veliko stado vunenih travojeda
Kako otici iz BiH ?
Ako se Fahro pomiri, a bilo bi dobro, SBB nestaje za godinu dana! DF- nesmije ni da pomisli na koaliciju sa SDA, HDZ i SNSD. Oni će onda nestati za 30 dana ili bar Predsjedništvo stranke zajedno sa šefom!
Iritantna novinarska nepismenost! Razumijem da preuzimate vijesti od FENE, ali ne morate prepisivati brutalne gramatičke greške. Svih šest puta u ovako kratkom tekstu "Izetbegović je kazao", nijednom nije "rekao, naglasio, pomenuo, primjetio, dodao..." i slične fraze. Novinar koji sebi dozvoli ovakav tekst gori je od taksiste bez vozačke!
E, T 2015, treba platiti dobro pismene / jezički/ novinare ili zaposliti svakom po jednog lektora! Skupo je bratac. Danas je u novinarstvu lakše istrpjeti kritiku, pa i ponoviti greške, ali pare su pare i teško se do njih dolazi!
Svaka čast
Biće OK, samo dok se na sto nestave želje, prohtijevi i zahtijevi Fahra i bande mu!
CIME SE SVE BAVILA JUCER UHAPSENA KRIMINALNA GRUPA: Svim i svačim, od elitne prostitucije do KRAĐE UMJETNINA, ko da su u rodu Safetu Oručeviću. Naravno Safet nije nikad bio predmet kriminalne obrade, a mentor HAris mu na sigurnom, van dohvata pravde. U Turskoj. Bakira stiti potrcko ministra federalne policije !!! prije toga njegov SAVJETNIK !!!!, Čovica SIPA a FAhru KOALICIJA JER JE BEZ NJEGA FAJRONT i odoše svi u zatvor. UKRATKO TO SU ONI KOJI CE VAM DONIJETI PRAVNU DRZAVU I SOCIJALNU SIGURNOST. Već u ponedeljak. Što obeća PRIJE DVADESETPET GODINA more bit da bidne, Muhamed ČEngić, prvi DEMOKRATSKI premijer BiH. :)))))
LOPOV koji je UBIO BABU, ĆERKA MU NARKOMANKA , PRODAO MATER Nije ovo biografija nekog iz fočanskog zatvora đe je bio Alija nego njegovog sina !! ZA ovo prvo ipak su zaduženi istražni organi, za ćerku dileri a mater javno izblamirao koalicijom sa KEPECOM. EVO I PROGRAMA FEDERALNE KOALACIJE 2014-2018 SDA: 100 000 novih radnih mjesta. NAJMANJE HDZ: Treći entitet. Najmanje A_SDA: Autonomna Zapadna Bosna sa Fikretom Abdićem ili SRBIJA SBIH: SVE BRANE I GOBLENE SAFETU ORUČEVIĆU SBB: BIJELA TRANSFERZALA Albanija, Plav, Radon plaza, EU ZAJEDNIČKI DIO PROGRAMA: Platiti Senadu Avdiću plastičnu operaciju iz Budžeta
To nam je napravio DF da danas imamo BF. Bakir & Fahro u pustinjama straha.
Koji će ovo biti ubojiti dvojac...yebeš Lewandowskog i Müllera. Ovi trpaju i ne vade.
Musliman sam, Bošnjak ponosni, član SDA...............al iz ovih stopa bi otkopao Aliju da ga pojebe Smradonjčić onako trulog sagnjilog...................Bakire nayebem ti se familije na razne načine
Ne čudi od vas iz sda da ste tako pogana sorta pa nedate mira ni mrtvima. Ja nisam član bilo koje stranke, za sda nikad u životu nisam glasao, niti ću, ali Aliju I. poštujem kao prvog predsjednika i uz sve njegove mane i greške koje mu zamjeram. Ali vama u sda ništa nema nikakvu vrijednost, samo vam je važno da steknetu neku ličnu dobit i tako ste Bosnu doveli na prosjački štap. Vi ste jedna gomila polupismenih idiota kojoj razuman čovjek ne bi dao da čuvate ni zavezanog kera. Primitivci bez trunke obraza.
1. Nisam nikad obavljao funkciju 2. Alija je potpisao Dayton i samim tim amnestirao Smradovana i Sratka, koji nikad neće biti osuđeni........ 3. SDA je osnovao Adil beg Zulfikarpašić koji se i sam nije slagao sa kasnijim Alijinim djelovanjem................. 4. Dok je Bošnjaka, biće i SDA, ali neće biti ni Bakira ni smradonjčića
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fahro za njega smo znali tko je,tj.obični prevarantski gad.A ZAŠTO I TI ? Dobio si glasove onih koji nisu bili za ovog gada i iznevjerio si ih.Nećeš više sigurno i uživaj sa onim kojeg si blatio i sve nas lagao.Gad si i ti ,da ne zaboravim.
EVO KO ĆE VAS ZAPOSLIT 100 000 U NAREDNE TRI GODINE !! Izetbegović je u imovinski karton iz 2002. godine prijavio da je od juna 2001. do juna 2002. godine zaradio 12.000 KM, dok je supruga u tom periodu ukupno zaradila 9.000 KM. Četiri godine kasnije, naveo je da je od jula 2005. do jula 2006. godine zaradio 54.000 KM, dok je njegova supruga u istom periodu zaradila 20.000 KM. Krenulo ga tek u 45 godini života ! INAČE U ABIH NIJE BIO NI DANA I LAŽE VAS U OČI DA JE BILO KAD VIDIO NEPRIJATELJA, OSIM NA TELEVIZIJI:
Sad ce koalirat da nas skupa pokradu!
EVO KO ĆE VAS ZAPOSLIT 100 000 u preostale tri godine: ZA dvadesed godina Bakir Izetbegović radio DVIJE: 2002 godine prestao je raditi u "Konsaltingu". U rujnu 2003. radio je na projektu obnove Gazi Husrev-begove knjižnice. 2005 radio u BBI centru. Na Općim izborima 2002. godine osvojio je 5.971 glas.
I LOVE SDA
Šta si rado Bakireeeee, zadnjih 20 godina, Bakireeee . . . krao si od poštenih radnika Bakireeeee . . . krao si od ratnih invalida Bakireeeee . . . od djece šehida si krao, Bakireeeeeeeeeee . . . SJEME TI SE ZATRLO !!!