Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo komunjare udrite....
Bjezi bolan, ne brukaj se vise! Za 20 godina ste popi*sali BiH, nemojte je vise ni sra*ti!
Ovog treba ispred vječne objesit pošto vrati bošnjačke pare...
Glabajte ga Šošoni !!!
@CESTITKA KLI... Uvazeni.....cjenim i slazem se potpuno sa vasim komentarom i bas me cudi, od kud Vi na ovom forumu;-)? Pozdrav
@commi youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m30s ...Demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
Vildane Selimbegović potajna simpatija! (Naravno, nije iz srca, već po direktivi.) A, izgleda tako nostalgično, romantično, onako riđ, ko stari, bankrupt, roker al\' koji se dobro snaš\'o... I, puno nešto naliči na babu.
Braco, al vam jedan Izet nije bio dosta?
E narode dobro upamtite ovoga lika !!!!!!!! Ovaj vam je Bosanski Sanader. Kad završi iza rešetaka, tada ima nade za sve nas......do tada Tamni Vilajet i mnogo sabura.
Cestitam uvazenom forumu (zbilja bez cinizma) jer je ocigledno postao barometar javnog mijenja u velikom dijelu Bosne sto su uvidjei politicki faktori. Pomenuto se ocituje po broju komentara istih autora (profesor sam jezika te se smatram kompetentnim ocjenjivati stil i rjecnik), neinvetivnim nickovima, sve cescscim \'novim\' korisnicima na forumu koji, takodje, pate od pomenutih bolesti. Slobodan sam ocijeniti da su mnogi i placeni da stvaraju tzv. angazovanu neointernetpropagandu, sto nije jedinstven slucaj u svijetu, ali po kolicini ipak zvrjedjuje paznju kada je Klix u pitanju. Na tom fonu je i danasnja vijest o \'regulaciji prisluskivanja\'. Dakle, nasa \'demokratska\' vlast se uveliko priprema za sve eventualne net-revolucije i aktivno stvara \'nezavisno\' misljenje. Interesantno je posmatrati neoinzinjering javnog misljenja po Staljinistickim metodama u sintezi sa modernim trendovima komunikacije. Stoga, cestitam Lagumdziji i Radoncicu, ne hvaleci Izetbegovica.
Gdje je veliki \"srbin\" Zivko Josilo/Trofazni , p*:s mu ye*o mami*cu u pi*ku brab*onjavu! ps kad osjeti picaj*zla da je \"providan\", suti kao pred OLUJU!!!!
hehehehehehehehe nuto piichkoustog juniora molicu se bogu da pobjedis.... samo zahvaljujuci takvim deebiilima ova nakarada-drzava ce se raspasti uskoro...
Ti ces mrtak u celendru dobiti kad tad, jer si upetljan u sam vrh kriminalnog miljea u BiH na celu sa selimovicima i ostalom bagrom!!
iest da imate fula, dibidusno apsolutnih, al barem niste izdajice i ne pljujete u lice ko sto to ucinise sdp,sbb u obljubi sa sdsom i snsdom neki dan u srebrenici A JA GLASAH ZA COVJEKA, majko, sta ucinih!
vjerovatno, pakas
A koga to???
Ma nema vas ni na mapi i za lokalne izbore sto ste popravili rezultat zahvalite Komsicu i vasim opstrukcijama,sve je manje glupana i nepismenih koji ne misle glavom kad izađu na izbore.