Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve predsjednike i predstavnike zemalja na Balkanu treba potjerat van na ovakve skupove. Kako bi manje bulaznili i potpirivali narod.
AJŠE TI GARANT JE BILA NA VOJNIČKOM AJŠO
Sejdo nam je najpametnijii kad cuti i coolira!
Stvarno sram ih bilo šta ovom Željku ne dopuste da nešto on kaže! Jedino ako se boje da ne pobjesni pa baci olovku na stol a tamo nema Bakira da pusti neovisni đingl! Vodaju ga okolo ko mazluna bio u Zagrebu ni riječ da kaže valjda od straha ili ga boli Hrvatski geler ispod hrvatskog Stijega!!!
Čiji si ti predstavnik Željko? - Nečiji! hahaha
boli me ba za investicije JADRANKA???
Hoce li mi neko vise reci koje su investicije Zeljko Komsic i Bakir Izetbegovic donijeli u drzavu!? Dosta vise ubleha, narod je gladan!!!
-Doda puca od muke sto on nemoze da hoda po svijetu , Njegov je Svijet do Tadica i nazad ,cuva zvijer genocidnu sto mu je pokojni Slobo odradio !
JADRANKA
Jaco-maco jel ova pucnjava od nocas kod tebe u Novom Gradu, gdje su SDP raja???
Željko Komšić je najbolji političar mi građani BiH smo ponosni na njega jer se čovjek bori protiv fašista i nacionalista zato ga samo oni ne vole, ali i oni (sanjari)će ga zavoljeti kada shvate da nema otcjepljenja iz BiH niti trećeg entiteta.
...nek bude graDžanski predstavnik,kako ga nije sram da mu stoji prefiks hrvatski ispred titule.
Otisli da gledaju utakmicu Meksiko-BiH
realista ne rise, dosadan si ko k...c
Amerika Dejtonom pere svoju prljavu politiku koju provodi na svakom pedlju Zemljine kugle.To Bosnjaci nisu nikada mogli shvatiti,a ne shvataju ni danas.Srbi su Dejton prihvatili pod silom Amerike,a danas vise ne zele da budu Americka moneta za podkusurivanje.Zato i nisu otisli na pano diskusiju koju organizuje Klimavi Bil i Celava Baba.