Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj još više..............reci mi Bakire ijednog..............poserem se i popišam na Republiku Tursku
Mora da je otišao u Tursku po obećane zlatne kašike
Bakir i njegove laži ajde jos koja.. ! Dovedi ih i da nas i oni opljackaju.. dosta sto ovde lopova na svakom koraku.. !!
To Bakire samo si nam ti falio i tvoje gluposti !! Tvoja pusta obecanja..i naravno laži !!
Otišao da obiđe ogromno imanje u Turskoj i da napuni već do pola praznu kesu
Mi Bakire jos ne vidjosmo te investicije o kojim ti pricas kada kazes "ocekujemo jos", pa koje su to bile i koje si ti dovodio objasni ljudima, naravno da ocekujes ti jos, ali za sebe!
Sta Bakir moze drugo nego da ide u Tursku i da pravi dogovore da bi dobijao novac koji poslije pokrade.To je vec godinama postala normalna pojava u nasoj zemlji..
dovest ce Bakir sebi investitore, mozda mu treba novi ljetnikovac kakav pa se zado
Samo naprijed precjedniče do konačne pobjede i nestanka četnika, P.S glupani Sa klix-a mene nemožete banovati :))))))))))
papak samo prosi i sramoti nas.. a sjeti se nehkad i ukrast !!!! supak od covjeka !!!
IzetBeguuuuu SUPCINOOOO.... nemoj se ni vracat vise.. trazi azil u dragoj ti TURSKOJ.....jebala ti ona mater u supak !!!!!
Bakir lakrdijas reklamira Zaru po belom svijetu opet ?
Ako Bakir treba dovesti investitore onda blago nama, sve sto je uradio sve ove godine jeste punjenje svog bankovnog racuna, bogatio se na racun ove drzave, a sada ponovo prosipa price kao da radi u nasu korist ...
Turske investicije u nazadnom dijelu Federacije : Gradnja Dzamije , obnova medrese , rekonstrukcija Hamama :))) Vic " Narod " Mosnjaci :)
Aljo nam je rekao da cemo jesti zlatnim kasikama, samo nije rekao da cemo jest govna.