Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sto je NEZDRAVO odstraniti po kratkom postupku...pocnimo od toga!!!
Je si li ti uopšte pročitao šta piše u zahtjevu pa onda komentarisao ili si samo onako iz simpatije ili apatije odmah sve to osudio
mi republiku srpsku trebamo u potpunosti doživljavati kao dio naše države bez obzira što se trenutno tako zove. dakle, stimulirati povratak i naseljavanje bošnjaka u republiku srpsku i vrijeme će odraditi svoje. bilo bi idealno kada bi srbi i hrvati željeli zajedno sa nama graditi cijelu bosnu ali ako neće neka grade bar dijelove bosne u kojima se nalaze. našim potomcima će to trebati.
dejton je napisan tako da mi ne možemo ukinuti republiku srpsku bez većinske volje srpskog naroda, kao što se rs ne može otcijepiti bez većinske volje hrvatskog i bošnjačkog naroda. sve drugo su laprdanja bez osnove. pokušaj otcjepljenja ili ukidanja rs bi bio od strane međunarodne zajednice onemogućen za sekundu jer oni vladaju ovim prostorom i imaju mehanizme kako to učiniti. (potpisnice dejtona, a uz njih hrvatska i srbija su dužne braniti integritet bosne i hercegovine) ali pitanje ustavnosti naziva republike srpske i njenih simbola se može legalno pokrenuti jer u ustavu piše da su sva tri naroda konstitutivna na cijelom teritoriju bosne i hercegovine. dakle ne postoji razlog da se to ne promijeni jer naziv republika srpska krši ustav dejtonske bosne i hercegovine i ako naš sud to ne potvrdi potvrdit će brisel i strasbur. tu patriotske snage bosne i hercegovine bez obzira na političku pripadnost treba da usmjere energiju)
Ima nas dovoljno da izglasamo i slavimo šta hoćemo. Ili možda Bakir uči demokratiju iz "Islamske deklaracije"?
Ovako se bori za drzavu crveni kriminalci (SDP i SBB), a ne samo misliti o foteljama i kako sacuvati iste...., drugo, da su ovi srbi u manjem BH entitetu normalni oni bi sami to promjenili, jer bi ih trebalo biti stid tog datuma poslije kojeg su se desile sve gadosti normalnog svijeta, ali ne, oni i njihovi jereji, popovi i ostali "uzivaju" u nevinim zrtvama, paljenjima, protjerivanjima, otimanjima i ostalim abnormalnostima civilizovanog covjeka...., nazalost, moramo sa takvima dijeliti ovo malo parceta zemaljske..., SVAKA CAST gospodine Bakire.....
Solucija je ukinut Šumsku i izvest one zatočene, jadne i naivne Bošnjake pravoslavce na pravi put. Uništiće ih onaj Vačakenda i Dodo totalno u mozak.
i ja sam podnio zahtjev da nam dodik odobri da ga ne kritikujemo da ga hvalimo kao koalicionog partnera,da mu za dobro jutro ja niksic i damir hadzic pjevamo mars na drinu,takode sam podnio zahtjev da nas svu trojicu dva puta godisnje dodik pomilki po glavi i blagonaklono kaze:"bravo momci"!
Господо Муслимани, потомци отоманских колабораторских издајника, опустите се уз Марш на Дрину, погледајте у Србина у вама - истина ће вас ослободити. Независност и слобода Српске немају алтернативу! ДИСОЛУЦИЈА тзв. БуиХа ЈЕ СОЛУЦИЈА!
Независност Српске је лијек за великомуслиманско лудило! Независност и слобода напредне Српске нема алтернативу! Дисолуција геноцидне бе-иха је солуција!
Zeljko Komsic je najveci neradnik i najveci ublehas medju Be-Ha politicarima. Taj covijek nije nista, ama bas nista napravio, uradio za drzavu. Jedini njegov politicki rezultat u njegovih 8 godina vlasti, jeste njegov sukob sa Lagumdzijom i njegov izlazak iz SDP-a
bravo bakire,cinjenica je da si im trn u oku ali isto tako je jasno da ti radis stvari koje su opravdane i da si pametan skolovan svojoj zemlji odan politicar!mrze te i troprstasi i zaguljeni crveni kmeri!naravno da je to jasan pokazatelj da si na pravom putu!samo naprijed!
Kosovo Republjika, srpska nikada to je SOLUCIJA.
Mi u dijaspori znamo da se teško živi u RSu ali mi dobro živimo. Socijala je ok plu primanja na retardninu, izadje dva soma.
Posrbljeni Bošnjaci bi da slave praznik 9.1 kada su se formalno odrekli pradjedovske naicje Bošnjačke. Bruka i sramota da nema veće.
Независност Српске нема алтернативу! Под хитно направити мирну дисолуцију накарадне, насилне, геноцидне НАТО творевине, никад постојеће, тзв. бу-и-ху!! Мирна дисолуција је солуција!
ponovo dolazi, za sad je na TV a ubrzo i fizički. Pola Srbije su kupili, još malo i eto ih, MAŠALH.