"Zakon krši Dejtonski sporazum"
0
Izetbegović traži ocjenu ustavnosti katastra RS
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@www.poskok.i... Pa vjerovatno gradi da bi se zahvalio gradjanima Medjugorja koje je pored Gospe poznato i po tzv. Trgu Alije Izetbegovica na koji dolaze demobilisani borci ArmijeRBiH da rade kao nadnicari na poslovima koji su ispod casti Hrvatskom narodu npr. prazne septicke, prekopavaju vrtove itd itd
hocel ko na bazen? ja duze mogu roniti nego raditi
Od sad samo RS, nista otcjepljenje, RS u granicama Dejtona, Dodik ne prelazi entitetsku liniju, pa nek vas kara, Sarajevo masta, a na granicama DGS BiH. Ako ces u Srbiju, pokazat pasos, pa da vidis posto Musa kolje jarca. Nema vise majmuna kao sto su Alija i Bakir da vam ga glabaju
O T E H E R A N U NE ZELIM NI DA MASTAM. FUJ SARAJEVO ! SMRDLJIVI GRAD ! DZABA VAM GA.
Ma znam ja to , masa svijeta u Sarajevu ce reci \"poserem se Aliji na grob\". Ja se jezim te revcenice al ljudi tako misle, imaju pravo da misle, jelde, samo ima jedan problem, vi to na papiru mozete uzimat al Dodik u Sarajevo nece doci, osim u Americku ambasadu da im polize cmar da ga jos ameri koji da podrze. Moj RS, od sada mozete mastat o Sarajevu
VIDIS KAKO ZNAS. SVE SRPSKO. A KO NECE DA ZIVI NE SRPSKOJ ZEMLJI U REPUBLICI SRPSKOJ MI MU UZMEMO IMOVINU I NEKA SELI GDJE HOCE ALI MOZE PONIJETI ONOLIKO SRPSKE ZEMLJE KOLIKO MU STANE U NANULE.
Tacno zboris. Sve u RS js SRPSKO, srpsko vlasnistvo. Tako i muslimani, obespravljeni Alijinom gramzivoscu za vlasti, a nastavljenom u Bakiru. Jeste RS, sve u RS pa i muslimani su srpsko vlasnistvo, nista ih ne fermate, kao svoje kmetove ih drzite. Sve vam je to Alija a sad i Bakir omogucio.
Veliki vodža se\"zalaže\"za Dejton a krši ga na stotine mjesta Na njegovom javnom emiteru kada se prikazuje vremenska prognoza distrik Brčo ne postoji ili se to jasno vidi ili se preko te teritorije postave oblaci ili sunce a Brčko distrikt je DEJTONSKA KATEGORIJA isto kao i entiteti,ni manje ni više. Podržavam Bakira i njegovu apelaciju.
Ma otecemo vam imovinu dzaba se zalite tom nekakvom sudu nakaradne tvorevine. Sve u REPUBLICI SRPSKOJ je SRPSKO !
srpski primitivizam nema granica. sretni su sto prezivljavaju bez posla i bilo kakve perspektive. pijacar im odredjuje sudbine i opljacka sve sto imaju, ali oni opet glasaju za njega samo zato sto mrzi muslimane. svaki dan neko u rs-u izvrsi samoubistvo valjda zato sto mu je dobro. mi smo mozda budale ali sto su ovi srbi retardirani to nije niko.
Ko te pita majmune jedan nevaspitani, mozes da ga pusis dodiku koliko hoces ti i tvoj autorite ste i doveli do ovoga ...
Bijednik Bakir, posto ga je Merkelovica izurinirala ignorantskim odnosom, on sada isti dan jadnicki \"udara\" po Dodiku. E bijedo jadna
Gennocidni cettnitet- Centtitet je CISTA DIKTATURA SERBO-FASIZMA I TERRORIZMA KOJOM DIRIGUJE AGRESORSKA FASISTICKA SERVIJA SA OBRIJANIM CETTNIKOM BORISOM TADICEM...!!! USTAJ BOSNO, BOSNO I NE DAJ SVOJE...!!!
Dok u RS-u nešto rade na novim zakonima o imovini i katastru u FBIH uništavaju jedinu firmu koja se bavila katastrom i imovinom a to je JP.Geodetski zavod čiji radnici tri godine ne primaju platu, nisu socijalno ni zdravstveno zbrinuti te danas štrajkuju pred zgradom vlade federacije.
U Bosni i Hercegovini vlada OLIGARHIJA servo-serbskih FASISTA KOJI Terorisu gradjane BiH-e sa kolaboratorima i izdajicama na vlasti...!!!
Dobar potez Kirbaš.
Svaka cast, konacno...ne znam sta si/ste cekali do sad?!