Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martin baketov guzni haver..
Vidi ovog bradonje iznad njega.. sve istocna njemacka zaposjela..unistili su ojropu
Nehljebovci diźite guzove i radite a ne traźite sam od drźave..a ne sa kafe i zig i kladionice filosofirati..😉
Gdje su projekti, poslovi, pare? Gdje su standard gradjana, normalni uslovi života, perspektiva? Samo preskupo bla bla bla...i vi i stranci.
Lijepo je imati lidera koji je dobro dosao svuda u svijetu i koga svjetski lideri docekuju prijateljski :)
POŽELJAN ZAVRŠETAK ŠVICARSKE ORGANIZACIJE NA TERITORIJI CIJELE BOSNE I HERCEGOVINE: Kantoni (županije) i distrikti su u osnovi odlična stvar. Neki minimum za dovršetak pomenutih procesa je da Srebrenica postane recimo distrikt. Ali treba i Sjeverni Sandžak kao još jednu multikonfesionalnu zajednicu izvući iz zločinačke tvorevine Tariguzije i proglasiti kantonom ili distriktom. kantonom ili distriktom i po uzoru na Ju
JASAM CUO DA BAKIR MORE POPIT BOGAOCA
Schulz provjerava da levat ne piše slučajno arapski
.........med i mlijeko da nam tece...............