Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog mi je svjedok da je mene stid citat ovo zanjuci da su ovo gluposti o kojima prica :( Boze drago pa dokle cemo vise bit ovce i ovo slusat? Koja gamad...
Tebe stid da čitaš, njih nije stid ni da lažu, a kamoli da kradu!
zakljucak: pomrijet cemo dok hitna dodje na makadamu
Sebka minder konferencija. Opet se sprema velika pljačka - stižu pare od MMF-a!
SDA-SBB-HDZ udruzeni lopovski poduhvat.
o tome ste trebali razgovarati prije deset godina...i da se sada to privodi kraju... too little, too late
Virtuelni problem..jel to kakir optuzuje nas komentatore da pravimo problem gdje ga neJma..
Satima ce razgovarati ko Zmaj od Sipova😄😄😄
na proslim izborima nisam glasao ali sam cuo da je dosla neka nena nepokretna tj uveli su je da glasa jedva se nekako potpisala mislim da je za glasanje dala zadnje atome snage..i pri tom vjerovatno dosla sa nekog brda..e takvi glasaju za bakira i za SDA jer njih cisto zaboli k***c za mlade i za buducnost jer ce ionako uskoro na drugi svijet, a razlog zbog kojeg glasaju za tu gamad je cisto jer su oni:nasi, bosnjaci, muslimani, nisu cafiri itd..zato pamet u glavu i skinimo ovu gamad s vlasti!!!
Kako oprati prozore na hotelu Holiday = izgradnja infastrukture Kako otjerati doktore iz bolnica u Sarajevu = zdravstvo
Sjedi Bake 1.
Klix je čisti propagandni medij... ovaj kriminalac koji je ubio BIH više nego iko, samo dajte stavite njegovu sliku i napišite: 60% nezaposlenost, 100.000 ljudi napustilo BIH, prodao banke sve strancima (uništio SDK), radi za Ameriku i strance... NAPIŠITE TO... NEMOJTE NAM PISATI ŠTA ĆE ON URADITI ON NIŠTA NIJE URADIO ŠTO JE OBEĆAO.
Vi ste o ovome trebali razgovarati prije 10 god i sto je najvaznije, do sada trebali uraditi, vi pricate ili trebate pricati 25 dana pred izbore.Bakire da se narod pita vi bi sada bili u zatvoru za sav javasluk, korupciju, izazivanje nacionalne netrepeljivosti itd. Najpostenije bi bilo da vi svi koje narod vec proziva zadnjih 20 godina, da vise od.ebete sa vlasti i pustite gradjanske stranke da konacno ovu zemlju uvedu u EU, jer ste vi vise nego nesposobni za bilo sta a kamoli za to.
RAZGOVARAT CE NECE NISTA URADITI TO JE TO HEHEHEHE
Sta je ovo svaki drugi clanak Bakir.Jos malo iz pastete ce iskakat.AL DJABA MU PLACENE REKLAME NECE NAS OPET PREVESLAT.
to kazemo svake izbore i budemo preveslani
opet širi guzove čoviću da mu ga metne bez vazelina. Ko da gledam, sad će opet budžet za ceste i autoputeve revidirati da se grade moderne ceste po hercegovačkim zabitima, umjesto da se povezuju glavni privredni centri (tuzla sarajevo, mostar, sjever prema brčkom, itd.).
sad su pajdasi sda-sbb a do juce avaz pun sranja o sda i bakiru .... politika je kurva najveca a svi oni su nista osim kurvetine a avaz vise jok citat samo lazi i obmane
mora pudlica slusat svog gazdu inace mu cuza sljedi
Oko akciza dogovorice se 100%, a ovi 'virtuelni problemi' ostace i dalje virtuelni!