Član Predsjedništva BiH na OIC-u
1
Izetbegović sa Ahmedinedžadom, Abassom i Morsijem
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AhmadiNedjad je sila ! :D
Ma u BiH dolaze svi, biti će cjelovita BiH ponos u svjetu uskoro..
@new york. why israeli people hate bosnian muslims?how can u be friends with"republic of srpska"?ooo.i know u r same.kill others for being different of u.
Po kraniometriji vidiš da su im intelektualni kapaciteti u deset deka isti
Molim braću Irance ,abd tj ako Bog da pa Ahmedinedžad krene u vasionu ko astronaut da naprave mjesta i za Bakira pa možda se i posreći ...u dvoje je lakše...
prethodna poruka je samo za nase sugradjane kojima komunisticko "bratstvo i jedinstvo" jos uvijek muti mozak pa su nedefinisani u drustvu i nemaju ni trunke identiteta
mozete crknuti od jada i bijede al covjek je usput odradio jake sastanke, a vi jade jadne nikada necete shvatiti sta je hajr za ovu zemlju Svaka cast Bakire, legendo nasa..bio sam na aerodromu kad si dolazio, podsjetio si me na Aliju rahmetli..a samo zalimi (oni koji su nepravedni-nasilni prema sebi i drugima oko sebe) mogu nipodastavati djelo prvog predsjednika.
samo da vam napisem ovde da zivim blizu industrijskog kompleksa u kojem se prije rata proizvodilo oruzije, kada bi dolazili iz iraka mi bi nalozili ezan da se cuje kroz cjeli grad a kad iz izraela stancali bi g3 puske sa davidovom zvjezdom, nije nas briga bilo ko i sta brinuli smo se da nas narod nije gladan a vi sad pjevajte ko je zao a ko nije.
Nebitno sa kim se god Izetbegovic sastao za SBB i Radoncic je steta , da se je Bakir i sa papom sastao bilo bi nanoasi stetu u Islamskom svijetu.Samo napreed Bakire 5 korpus je uz tebe...
Druguje sa vladarima nestabilnih režima. Alal ti vjera i takvu državu i takvog predsjednika.
@ New York because of policy of IsraHell against Palestina people.Idelogies of IsraHell represented against Palestina people called nazism and fascism.
ma tko ti je glavni negativac ke.vu ti Amerika te bombardovala kao sto i iran hoce a iran ti glavni negativac smrde
Why Bosnian Muslims hate Israel? How can you be friends with Iran?
Se.r.vi su vel.iki po.što.vao.ci Is.la.m.s.ke Rep.ublik.e Ir.a.n, samo. zato .što je .ta z.em.lja pro.tiv o.mra.že.ne Am.e.rike i NATO-a koji je Se.r.vima o.teo Kos.ovo...ako ne vjer.u.jete pogl.eda.jte tem.e na serv.skom m.y cit.y m.ilit.a.ry f.o.ru..mu 172 strani.ce hv.alo.sp.ijev.a ira.n..skog vo.jn.o.g a.rse.n.ala http://www.mycity-military.com/Vojske-sveta-baze-i-objekti/Oruzane-snage-isl.amske-repu.blike-Ir.an.html i ne kontam što ne preolazi ovaj komentar j.e.b.o. vam filter .m.a.t.e.r k.r.e.te.n.s..k.u !
Jedini covjek koji se bori za BiH i Bosnjake, a ne kao izdajice radoje fahro radoncic i srpski isprdak slucajni prolaznik zlogumdzija.
@ Rvoje ZG, Ne pametuj !!!
Znam ja o čemu je riječ. Rekao mi je Polat Alemdar da su ga tamo poslali Amerikanci da stavi odašiljač pod fotelju.