Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZMETBEGOVIC
ONO BOŠNJAČKOG NARODA ŠTO NIJE IZGINULO U RATU JE RADI BABE BAKIROVOG RASELJENO ŠIROM SVIJETA, A OVO OVDJE UNIŠTENO I DOVEDENO NA RUB PROPASTI DOVEDEN JE NAROD IZ SANŽAKA I KOSOVA KOJI NEMAJU NIKAKVU ZASLUGU U BORBI ZA BIH, MJESTO BOSANACA RADI UBLEHAŠKE IDEJE ZELENE TRANSFERZALE.
KOmite i vaxadijo, mozete samo da mi P.O.PUSITE, OK!?
A to je bio Englez,ja misljah Rajko Vasic,sad znam sto ga nisam nista razumio!
Gledaj Alijinog žutokljunca - otekao od bogatstva!
primarni interes naroda u bosni je da se opameti i da prestane birati ljude poput bakira, zlajouglua, rudonje i sličnih njima. kako bošnjački narod, tako i ostali. sve dok se to ne dogodi bosna će tonuti sve dublje i dublje, a ova je je bagra toliko uvalila bosnu toliko duboko da će trebati stoljeće normalnog rada da se vratimo u standard bivše jugoslavije
E moj Casey nemaš ti pojma kakav krimilanac je danas razgovarao sa tobom
Ne postoji politička ličnost koja svoja nedjela bolje zataškava od vrlog nam Predsjednika
il mu je reko-ne potpisuj bakire sutra ces imat citavu bih :)))))))
pis.aj miseve bakire,najozbiljniji si i najmudriji politicar u ovom dijelu balkana zato samo naprijed!neka radoncic i lagumdzija ganjaju i moljakaju nevazne politicare da ih podrze a dodik sprema pidzamu da ide u prdekanu ako ga ne obje.se njegovi bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti kao sto su i do sada kroz historiju inace cinili!
Mi prvo trebamo upoznati ambasadore o nasem preporodu. Moramo ih upoznati da smo spremni prihvatiti bolnu istinu o porijeklu. To ne trebamo kriti. Jeste da pece i da boli. Ne trebamo mrzeti Srbe samo jer nas podsjecaju na otpadnistvo. Popnimo se hrabro na tavane i skinimo prasinu sa odlozenih ikona.
ma doso englez da mu kaze da je evropa fuj i da tamo ne idemo evo i oni izlaze :))))
Ostaje nam samo da se nadamo da ce Izetbegovic i SDA biti izbrisani sa politicke karte jer je krajnje vrijeme da BIH pocne da se okrece Europi, a ne da bude uljez.
Bakir, Tihicev mali od kuzine :D On je bez razmišljanja pustio niz vodu svog dojučerašnjeg najbližeg saradnika Asima Sarajlića kojeg je smijenio u ime Izetbegovića, kao i Šemsudina Mehmedovića koji više nije praktično ništa u SDA, a bio je, koliko jučer, potpredsjednik SDA. Očigledno da su za Tihića, Sarajlić i Mehmedović manje važni u odnosu na njegovu patološku želju da vlada strankom i u naredne tri godine, a sve pod plaštom tzv. "vanrednih okolnosti".
Valjda mu je ovaj ambasador rekao da je krajnje vrijeme da njegova stranka pocne postivati osnovne demokratije,
BiH o kojoj on govori očigledno želi pretvoriti u tzv. "bošnjačku državicu", što će po svemu sudeći biti i politički program SDA u narednom periodu. Taj koncept promovirao je još u Prudu kada je pristao na bošnjački entitet u zamjenu za međunarodno priznatu članicu UN-a. Također, zanimljivo je da u najužem oktroiranom rukovodstvu SDA, ne samo da nema nebošnjaka, već nema ni žena. Dakle, BiH, je po Tihiću isključivo bošnjačka ali i muška kada tvrdi da je pobijedila BiH.