Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se sviđaju ova zastava i grb sa ljiljanima. :))
Daj vise, sta ste zavrli sa tim ljiljanima? Niko od bosanskih muslimana nije ni vidio ni cuo da postoji takva zastava do devedesetih. I ko se jos toliko uzbudjuje zbog zastava? To je isto kao da se ja sav uzbudim kad vidim srednjovjekovnu zastavu Dusanovog carstva. Opusti se, covjece. Da su ti '92 nacrtali neku sasvim desetu zastavu, za ovu ne bi ni znao.
prava bh zastava je dva dimnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Mi smo mala zemlja od 3-4 mil. stanovnika i nase reprezentacije u fudbalu, kosarci i sada rukometu igraju na svjetskim prvenstvima. Trebamo biti ponosi, rijetko koja zemlja koja ima ovako mali broj stanovnika biljezi slicne uspjehe, pogotovo ako uzmemo u obzir da nasi sportisti nastupaju i za susjedne zemlje i da su ulaganja u sport mizerna. Mirza je ponos svih nas, ajmo zmajevi!!
koje ba uspjehe ,kad bih jos nista nije osvojila.pa jedna mala crna gora i slovenija su osvajali medalje na valikim takmicenjima pa se ljudi opet ne kurce kao ti .
tako je lik555 mi agresorsko-genocidna kopilad treba da lajemo na sve sto je bosansko-bosnjacko
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gledaj bakira i zastave, crknite dusmani.
al fakat me mirza sa ovim naocalama podsjeca na supermena...:D
sasha ubi se.....isto da mi muslimani ne znamo od kada datiraju ljiljani.......
E moj Mirza. Drazi bi mi bio da se nisi sa njim sastajao.
U misrisu Ljiljana. Jedna si jedina.
Tako je Bakire, skupljaj glasove, u šešir ti se poserem.
Mirza ,sta ti to treba?
bake lobira da kupi dionice netsa...
Da je ukrasti malo popularnosti od sportista, kad ne može na drugi način...
pa sto kod Bakircine karine....jebo te on !
vidi bakira, prima li ga prima....neš' glas bola' kad bi doveo pegambera!
jedan je bakir izetbegović
Upravu si, jedan jedini. Da imamo još jednog takvog tek tad bi na*ebali, ni ovako nismo daleko od toga, a zamisli da je još jedan Iziii, gluho bilo...
On ga prima, dok mu braca muslimani ginu u Gazi. Jao, jao.
Dok nam drzava kleca u socijalno ekonomsko politickim problemima, bakir ocigledno nema pametnijeg posla, te se bavim ovakvim stvarima.
Hajmo braco agresorsko-genocidna odnosno srpsko-hrvatska.pocni te baliti i pjeniti...imamo podrsku nase brace u klixu