Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obuci suknju.dokti bosnjaci placu u policijskim stanicama.dok opet istjeruju bosnjake sa njihovi ognjista on se slika i bori za fotelju.dok je na celu sipe cetnici.bakire curice jedna bojislise ti allaha volisli bar malo svoj narod.nas narod ni u ratu nije bio toliko ponizen.ovoje plan fahrudina radoncica koji dvije godine potpaljiva vatru protiv oni koji klanjaju
Bravo. U pravu si 100%
Svaka cast Bakire,milijarda eura nije malo,nadam se da je ovo novi pocetak za nas!
Da nije bilo Bakira Izetbegovića, Sarajevo bi ostalo na onoj infrastrukturi koje je imalo 95-te. Hvala Bakire, da te Allah nagradi. Znam da ti nije lako, moraš se uvlačiti tim kafirima u guzicu, ali šta ćeš. Selam i do pobjede.
Jeste, vama sarajlijama je samo sarajevo bitno a za druge dijelive bosne vas boli racku.... Volim i ja sarajevo ali ima muslimana i van sarajeva.
Bakire hapsi ti se narod!!! Ebo lud zbunjenog.
jel se ustao u pol sastanka i isao u dzamiju kao sto oma obicaj