Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
partizansko groblje zaobišao tamo nema glasača
A eto u crkvi Bakirovi glasači...
Zaobišao partizansko groblje zato sto zna da mu je babo sluzio Naciste tokom Drugog sv. rata, pa cak i odrobijao radi toga u Titino doba. Pored toga, zaboravljate svi da danas svako pise (h)istoriju kako mu odgovara, pa se zato pljuje i po Titu i partizanima.
Sad pred izbore i crkva dobra hahahah. E moj Boze , otvori se zemljo
Hahah sta ce sad Jasmin mulahusic, vazda je slikao kako se konakovic i hadzifejzovic slikaju sa katolicima i pravoslavcima (po njegovom rusiteljima BiH) a bake jedini ispravan🤦‍♂️
Kako nije planuo
Ko je porušio crkvu?
Zaboravio obici groblje antifasista tj.multietnicke-partizanske vojske,u kojoj su bili i srbi i hrvati i bosnjaci,slicno kao i u armiji BiH.
Kako su cijenjeni nezaposleni branitelji trenutno mladji od 55 god u mostaru nemaju pravo na naknadu provedenu u armiji
Dosao u crkvu a Hrvatima bira predstavnike to bas nije krscanski
da se nije vratio na fabricka podesavanja 😉
nije je bilo 25 godina nikad nisam cuo da nekome fali nesto posebno, pustite sad tu suplju pricu
Panorame???
Samo ovakve stvari doprinose izgradnji povjerenja među ljudima Bravo za Bakira i sve ostale prisutne
Samo ovakve stvari doprinose izgradnji povjerenja među ljudima Bravo za Bakira i sve ostale prisutne
Sto ga pustite u crkvu, zahapat ce vam ikonu.
sta vredi crkva kad ste proterali sve srbe odatle
Evo opet sprege religije i mafijasa. Pop uzeo pare, iako zna da su ukradene. Veoma moralno. Religije sahraniti na dnu mora zajedno sa ovim nasim mafijasima.
Uh, povratiću!
Sjetite se postavljanje kamena temeljca za dzamiju Ferhadija u BL. Ako se ne sjecate pogledajte na Youtube kanalu. Hvala i prijatno