Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo odgadjaj...ima li sunca u Turskoj _
Ima više nego u Beogradu i Zagrebu, jeli ti možda krivo što i tebe nepovede
Lopov do lopova... Mrs u zatvore!
Jeste za te lopove je glasalo 300.000 glasača kamo sreće da ih je više
Sastali se Srbin, Hrvat i Musliman da smisle kako bi mogli posaditi drvo mira, a da se nitko ne uvrijedi. Kaže Hrvat: - Ja bih posadio kajsiju! Ova dvojica odgovore: - Ne slažemo se zato što ima ono kaj.... … Srbin kaže: - Hajde onda da posadimo breskvu! Ova dvojica odgovore: - Ne može, jer ima ono bre…. Dođe Musliman na red i kaže: - Hajde, da svima bude fer, da posadimo vinovu lozu. Ova dvojica pogledaše jedan u drugog i slože se. Sutradan zove Hrvat Srbina i kaže: - Jesi ti vidio kako nas zajeba obadvojicu jučer? - Što? – pita Srbin. - Pa vinova loza, em zelena, em se obrezuje!
NAŠE SIJEDE PAMETNE GLAVE, PROSTO ČOVJEKU SUZA DA KANE, DA IH 20 GODINA NEMAMO ŠTA BI MI TADA ODNOSNO ŠTA BI SA NAMA JADNIMA BILO, TOLIKO SE ZALAŽU ZA NAROD, TOLIKO BRINU EVO SVAKI MRŠAV KAO GRANA, NABORAN SVE OD BRIGE ZA SVOJ NAROD. BLAGO NAMAAAAAAAAA, BOŽE DRAGI POMAGAJ NAM SADA KAO NIKADA RANIJE, NIKADA NISMO BILI U VEĆOJ BANANI.
SBB, DF i HDZ 1990 imali bi vecinu i mogu formirati vladu, netrebaju im SDA i HDZ...
koje cipele, ni jedna nije pukla kao moja
"_Kada je u pitanju održavanje Kongresa SDA na kojem bi trebao biti izabran novi predsjednik stranke, on bi se trebao održati 26. maja. No, Izetbegović ne isključuje ni njegovo odlaganje zbog nastale političke situacije u državi odnosno zastoja pregovora između partnera koji čine parlamentarnu većinu u našoj zemlji. " Nemoj Bakire da se vadiš na novonastalu političku situaciju. I kao prvo, ovo nije novonastala situacija, nego stalna. Vi ste je takvom napravili. A kad je riječ o vašem kongresu stranke, i ranije si najavljivao umjesto maja da to bude sredina septembra. Imaš svoje lične razloge za pomjeranje, a ne "zbog novonastale političke situacije". Je li to možda misliš da narod zaboravlja tvoje izjave? http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Organi-SDA-jos-nisu-odredili-termin-odrzavanja-kongresa/lat/173475.html 26.01.2015 11:55 | G. M. Sarajevo - Kongres SDA treba da bude održan u ovoj godini, a organi stranke odlučiće da li će to biti u maju ili u nekom drugom mjesecu do kraja 2015. Izjavio je to potpredsjednik SDA Sadik Ahmetović, ne želeći da komentariše tvrdnje da zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović nastoji da najavljeni termin održavanja kongresa u maju pomjeri za septembar. U SDA još nisu počele ni pripreme za unutarstranačke izbore, niti su Predsjedništvo i Glavni odbor SDA usvojili bilo kakve odluke o tome. - Organi stranke odlučiće hoće li kongres biti održan u maju, junu, julu, avgustu ili septembru - kaže Ahmetović. Nezvanično, Izetbegović čini sve da održavanje kongresa, koje je bilo planirano za maj, uz pomoć svojih saradnika u Predsjedništvu i Glavnom odboru SDA, pomjeri za sredinu septembra. On, navodno, strahuje da u maju ne bi bio izabran za predsjednika te stranke, u kojoj je sve više članova koji su nezadovoljni njegovim odlukama. Odluku o sazivanju kongresa donosi Glavni odbor. U SDA je sve više članova koji su nezadovoljni odlukama, a to se posebno odnosi na raspodjelu pozicija u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti koja je unijela razdor u Predsjedništvo SDA. Redovni kongres SDA trebalo je da bude održan početkom 2013. godine, ali je tada održana konvencija stranke na kojoj je Izetbegović, nakon smrti predsjednika te stranke Sulejmana Tihića, imenovan za zamjenika predsjednika SDA.
Treba ocistit Zemlju od ove proklete dinastije Izetbegovic....pa taj covjek ni trunke stida nema...nek j..e sebi mamu al nek ostavi nas...
Tako je druze...:D .... Imao je i moj stari pravo da se bori za ovu Zemlju i nazalost pogine kao i ostali ljudi....za svoju djecu, da imaju bolju buducnost....da bi se danas ovi digli...Razmisli malo ;)
Da Bog da nikad vlast ne formirali! Da konačno onaj šejtanski MMF i ostale banke napuste ovaj region, pa da možemo da se vratimo na selo, da uzgajamo stoku i živimo od svog rada! A ne kredit, na kredt, na kredit da bi Bakir sebi kupio Audija!
Nesto kontam; najbolje podjeliti bih i gotova prica vise, iz kometara pisanja a i zivota u oba entiteta vidi se ko smo i sta smo, podjeliti fino lijepo na 3 djela i gotova vise prica o svemu a to posao i dobar zivot standard? Zna se ko zivi a ko gladuje i kmechi, ovako lafo nesto banana drzava jok ba trubadur od ljudi a ovi briju i briju godinama
Bandere ti
Sto mi je n'akav podbuh'o. K'o da ga stomak nesto muci.
A gdje je kifla konaković ovdje?
Izetbegoviću, naročito Čoviću i Komšiću: "Pojedinac je prolazan, rase i narodi će doći i proći, ali čovjek ostaje. U tome leži duboka razlika između pojedinca i cjeline." Nikola Tesla
Nesimpatični nasljednik predsjedničkih (ili podpredsjedničkih) mjesta u državi i partiji. Primjer nepotizma. Kad je već tu, evo nove šanse da poslije 20-25 najtežih godina s njima učini pomak u državi. Izdržimo četiri godine da vidimo rezultate, makar sam skeptik kao i većina.
Djubre
Izgubit ces Bake na kongresu!!! Ne vadi se na situaciju u zemlji kao razlog za odlaganje kongresa. Gdje su ona radna mjesta iz kampanje?! Ni otac ti nije bio bas neki politicar a ti jos manje.
MOfijaSi
Boli njih rinaka sta narod misli, zivi, prica, uhljebili se sve imaju od policije, posta, telekoma, tv, elektro, olosa, sudstva... Moras biti sda ovca da bi imao posao, ma njima treba jedan izgon u Tursku neka uzivaju usta vas bemje
Gdje su radna mjesta SMRADU KRIMINALNI ?