Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si Dinu uzgojio, nek te pokopa
Koga briga sto nece doci propali politicar iz opozicije, penzioner dosta je bilo tvoje suplje price
Dinu je SIPA trebala davno smotati ko burek, utpat u kombi i pravac Vojkovici. Nema se tu sta suditi, imaju svi dokazi crno na belom
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Izetbegović će organizirati alternativni skup "Bošnjaci iz podruma", na kome će biti prisutni samo on i Jugoslaven Ejup Ganić kao gost.
Ejup Ganić, Srbijanac koga je SDA proglasila za Jugoslavena za izbore, da mogu preglasavat druge konstitutivne u predsjedništvu. Kamen temeljac prevara, podrivanja institucija, bogaćenja, profiterstva i rada za interese stranaca iz ambasada.
jos jedna u nizu izdaja a o5 narod glasa..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cime hrane ovog zujana pa jos uvijek pokusava nesto komentarisat
e moj Bakire...ti ne možeš kćeri ništa, udala se za vlaha...a ovamo nešto... o ženi znamo sve već
uništi nas sda gore nego Karadžić
Zar nije ovaj umro više?
a sta je sa tvojim narko kartelom, osmicom, smrkom i ostalom ekipom..pa nismo mi sisali vesla bakeeeeee bakireeee
Povrijeđena sujeta i ego ispred naroda i narodnog jedinstva. Jedinstvo naroda i oko naroda jeste samo ako je to u mojoj nadležnosti i ako ja upravljam tim jedinstvom. Sve ostalo neka ide do vraga i bestraga, jer mi njihovo pozivanje na jedinstvo vrijeđa sujetu i ego. Tako da komotno narod može ići bestraga ukoliko se protivi mojoj taštini.
Bakir je odbio jer bi prijvatanjem de facto dao potvrdu da je Konaković trenutno lider kod Bošnjaka, a da je on otišao u historiju.
ovi iz SDA se ne sale jbt. pa oni imaju radnike koji prate svaki politički članak i zadatak njegov je da komentarišu u korist el Baketa i SDA, tačno po komentarima se vidi da su to njihovi politički aktivisti, da to nije normalna osoba napisala nego da pišu po šablonu.. m
Pravi političar koji ima kredibilitet, viziju i naobrazbe odazvao bi se svakom pozivu bez obzira na relevntnost gostiju pod uslovom da nisu u pitanju dokazani zločinci ili kriminalci.Licemjerno gledati ko će biti pa na osnovu toga odlučivati je u ravni sa pričom o "najvažnijoj Općini" .Uvrijeđena mlada stvalja svoju guzu iznad interesa BiH i građana..još uvjek nije shvatio da je SDA izgubila samo radi njega i njegove sebičnosti!
Jel izborna volja glasaca bilo odustajanje od tuzbe za genocid,kriminalna privatizacija,i xy drugih primjera?
Krivo mu sto on ne vodi glavnu rijec
Ti si izdajnik.
Konakovic je svojom politikom za ovi par godina uradio više štete Bošnjacima koja se ne može ispraviti za 10 godina ..
Što bi moja nana reci ' Idi dok te zovu'. Sda i njihov rezervni ešalon Sbih su zlo koje je sistematski uništavalo BiH od rata naovamo. Raselili su pola BiH i uništili obrazovni sistem. Moral i poštenje pod tepih gurnuli. Bilo je dobro samo ono što je u interesu Bakira i Harisa, odnosno njihovih stranaka. Ne trebali im oni milioni koje su od naroda uzeli. Amin! 🤲
Ko o cemu…krrva i izdajica o postenju