Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel i od ambasade dobiti zlatni kljuc, kao sto je danas dobio od nekog turskog grada, pa da krene u ozbiljnu proizvodnju zlatnih kasika koje je obecao narodu
tebi sandro nebi dao ni od drveta kasike ti jedi rukama.
Bakir turcin klasicni, kad treba sklapati biznise u Sarajevu, preko ledja gradjana odma se on pojavi. A kada treba ulagati u BiH, Turske nema na mapi...... e moj Bakira konju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj imali problema sa birokratijom, onda se izetbegovic ukljucio i rijesio problem...dok obicne gradjane birokratija pojede zato baki pomaze turcima
Izetbegovic im dodje ko vila... Sve zelje ispunjava!
svaka čast što se uključio i naravno da ambasada ne smije imati bilo koji problem mozda bi ti volio da je drugacije ili bi se bunio da je u pitanju Rusija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj s..... se sprema za bježaniju u Tursku. Ali naći se i tamo, pogotovu. Babo je ostavio Bosnu u amanet, ali njega nije, a ni hanumu mu!
A začudilo bi me da je "babin sin" obišao recimo Dom za nezbrinutu djecu ili nešto tome slično, ide i naslikava se isključivo tamo gdje može "protrljati dlanove", naučio babo, godine iskustva su iza njega!
Možda je tražio kanadere u zajam i najam.
Sto su se srbo-komunjare i ostali neprijatelji bosne i bosnjaka uzbudili. Zapamtite idioti, Turska je najbitniji bosanski saveznik a turski narod prijateljski bosnjackom.
Htio sam nešto da napišem, ali nemam kome
Ali Bakir i bakirovica su nam najveći neprijatelji. Oni su klali četiri godine, ovi 24 i misle da bi trebalo još. Na sud i Božji i svetovni - tamo je pravda. Preko dosta ih je više!
Ovaj nesretni Yildiz je otisao u Egipat za ambasadora. Cak je i oprostajni banket napravio. Upoznao sam ga; kakav arogantni liliputanac. A sta reci za Bakira...svi znami skoro sve o njemu. Nadam se da ga od slijedece godine, vise necemo gledati.
Dat će Bog!
U hijerarhiji svaki činovnik teži da napreduje do nivoa svoje nesposobnosti.
bosanac i hercegovac... isto ko kad bi bila drzava bosna i podrinje ili bosna i krajina....
pa nije vala ni lijepa zgrada, ova kombinacija s drvetom je bash ruzna
bravo izzy! nista neobicno od ovoga bradonje !molim bosnjake da se dogovore vec jednom jeli im turci prestavljaju okupatore ili osloboditelje
babo mu sve radio u zivotu za njega, babo ga zaposlio i sad postao presjednik, umjesto da zaposljava ljude on otisao na useljenje.....samo hoda na ove neke parade..... 'gubidan'....
Pa nije ga babo postavio za presjednika neko ga je izabrao jao bem ti glupog naroda odo se spucati glavom u zid.
Tebe interesovala arhitektonska rješenja.Dosao malo na sarmu,ruzicu i hinber,valja proslaviti tolike pokradene pare.Naravno necu da spominjem da je escajg zlatan bio.
sigurno je ušćario od izgradnje ove ambasade
Ono što je najžalosnije niko ne pominje. Ambasada je napravljena u Vilsonovom šetalištu koje iz dana u dan dobiva nove građevine i tako bubi svoju funkciju. Na kraju ćete gledati neke političke močnike koji će potpisati odobrenje da se sva stabla posjeku a da se tu napravi što god bilo samo ako to donosi još jednu kovertu punu para. Ni jednoj državi nije trebalo dozvoliti da ima ambasadu u Vilsonovom šetalištu.
@nedim.bosnic Ne znam da li si imao uvid (vjerovatno nisi) u Regulacioni plan kvadrant - C Marijin Dvor (ja jesam), pored turske ambasade će se graditi saudijska ambasada, ali isto tako drvored u Vilsonovom šetalištu je predviđen kao trajna kategorija..
Posjetio bi ih i ja,da sam bio toliko para dobar,ljudi pravili ambasadu 8 godina,mogu misliti,malo malo pa u dzep morali gurati