Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Bakire. Ovako bi i tvoj Rahmetli Babo Alija , nas prvi Predsjednik uradio. Rahmetli Alija je digao goloruk narod da se suprotstavi JNA kao 4toj vojno sili. Bosnjaci treba da dokazu bas ovakvim postupcima da nismo ponizni i da smo krvavo platili nasu slobodu i to Genocidom koji su pocinili Nikolicevi i Vucicevi Chetnici
Reci i da je Babo Alija potpisao DOKUMENT za podjelu Bosne i entitet koji se zove republikaSRPSKA.
Potpis na taj dokument je ukinuo Republiku (državu) BiH a Muslimanima ukinuo status naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cetnickim vojvodama nije mjesto u lijepom Sarajevu. Bakire svaka cast na ovoj inicijativi. I ne treba ga pustiti u Sarajevo jer je vec gledao preko nisana i pucao po Sarajevskim civilima s okolnih brda.
nauciosi nesto od erdogana takose trebalo odgovoriti i na ovo hapsenje povratnika .posaljimu fahrudina radoncica nek ostaje u srbiji iz koje je dopuzo taj cetnicki vojvoda
Bravo Bakire!
BAKA JE MOJ IDOL!!
Nikad se nisi brinuo za Bosnjake pa nisi trebo ni sad. Bolje ti je bilo da si ga postio da dodze, pa ga uhapsit jer se zna da je bio na Palama i onda il mu sudi il ponudi razmjenu zarobljenika :)
pa i ovo iskoristavas nikolic ne dolazi zato sto niste uspjeli obezbjediti sigurnosno procjenu jadan nebio ofiran si vise ide na poljine uzmi stado ovaca i zivi kao pastir
E moj narode naivni, pa nije bake ovo rekao zbog postovanja prema Naseru,nego da zastiti vojvodu Nikolica od moguceg napada u bejha..
Joj, kako ga hvalite, da vas covjek ne zna rekao bi da ce te mu vjecno biti odani... A i da od njega nije vidio dovoljno rekao bi da je Jose Murica 2... Ustvari, Jose Mujica se 100% ne bi bavio ovakvim GLUPOSTIMA pored vise od 500.000 nezaposlenih u drzavi i svih (ne)normalnih sistema u raspadu... Ups, nahebo sam!
Uhapsite majmuna, jer je vidjen na 1993. na Palama
BRAVO BAKE!
to Bakireeee zini i ti vise jednom!!!!
E da sam vala i od njega docekao nesta korisno, sumnjam da je ovo sam smislio...
Ovaki nam prijatelji i nisu potrebni...
Nemam nikakve veze sa politikom,cak i negledam dnevnike na TV ali ovaj zahtjev podrzavam.Srbija se grubo mijesa u unutarnje stvari BIH i konacno bi trebalo svu saradnju i odnose izmedu dvije zemlje preispitati..
Bakire,ovo ti je prva pametna kako znam za tebe