Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna majko kome će ono biti predsjednik......i ne samo ono već svi iz "šestorke". Mi smo fakat politički taoci u ovoj zemlji.
i onda kad narod poludi nazivaju ih primitivcima i raznim pogrdnim nazivima. Tacno ih treba sve potrpat u onaj toranj gore i minirat onim TNT eksplozivom.
Patrioto BiH, ti bas naporan ko proljev, nikako da popustis. Đaba bolan mlatis praznu slamu i planinariš raji po mozgu. De bolan ohani vidis da ti minuse lupaju. Šta ti je hebo te bake?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam da se SDA daju pare za obnovu kao i poslije rata kontam istrosili se ljudi proslo je 20 god.
joj dobar skroz hahahahahah
Izetbeze, cukni koji milion, trebat ce ti pred izbore
BAKIR jedini pravi i doživotni predsjednik BiH!!!!!!!!!!!
Ti nisi svjestan svoje nesvjesti
Ovaj / sada nemogu da kažem žuti/ je pogubniji za BiH od bilo koga kamatara za kojeg znamo!
Baš me interesuje - zna li ovaj Japanac sa kime se slika? Očigledno ne!
Nije se baka predstavio, da jeste pobjegao bi ovaj odmah
E moj japanac haj ti bjezi kuci. Ukrasce ti ovaj i suzukija i jamahu, a i hondu.
Majstor za sredjivanje novih kredita, iskustvo od 20 godina.
Evo da uzme za nesto sto bi vratilo te pare, ali jok, on to najbolje zna sakriti i utrositi u kupovinu auta, vile, stanove po turskoj i ostalo
Tako je Bakire ZADUZI NAS JE-BI NAS
prvo te navuku na sadaku i onda ti spici onaj kamatni da to sve vrati 3x hahahah
On uzajmi, prebaci u privatni djep a narod ce nekad da vrati kad bude mogao...
Ima li kakav bezkamatni i nepovratni kredit???????
samo tako...kredita nam nikad dosta :)
Et ja navijam da SDA odnese pobjedu na sledecim izborima al ne navijam za Bakira kao clana prijesednistva,on nemoze ni jednu funkciju da obnasa a kamoli dvije posto znamo sta je sa Tihica,ja neznam kako ovi komentatori ovde pisu komentare ja nikad nisam napiso niti jedan sto mrzim neki narod il partiju.Jes da nevolim scepu ima razloga vise a prvi je stoj stavio hanumu Alije Izedbegovica na svoj bosanski kurir kao kriminalku,et ona skupljala pomoc u Turskoj a drugo sto se obogatio na sjerotinji bosanskoj i sad i sad je on borac protiv nekog kriminala et koji samo bosnjaci sprovode i plus on svrstaje nas narod teroristickim,sta mislite kad on ljude koji su 92-3-4 proglasava nekim spijunima iz Irana a Iran kad niko nije mogo poslat metak u Bosnu oni slali,kad su hrvati rekli da ce srusit svaki avion koji poleti za pleso iz Irana oni su i dalje pomagali da bi bosnjaci opstali.
Poceo nam Bake nesto raditi, il ga je fotelja pocela zuljati (da se nije kojim slucajem poderala od silnog sjedenja) ili je to sto su izbori za koji mjesec, aaaa????
5% od kredita nije mala stvar, ali neprocijenjivo nas gura dalje u dužničko ropstvo... ne znam samo na koga je Alija mislio kad je rekao "Dragim se Bogom kunemo da robovi biti nećemo !! "