Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OCIGLEDAN PRIMJER ZAJEBANCIJE,,POSEBNO SA BAKIROM,,,PA SA COVICEM ,,A SUTRA CE SA IVANICEM,,KOJE NASE JADNO PREDSJEDNISTVO KOJE SE NESMIJE NI SASTATI,,ZALI BOZE PARA STO NAM UZIMAJU,,A ZEMLJU SVUKOSE U RAVAN,,KOJA STE VI GOVNA NA CELU SA TIM UHLJUPOM KOJI JE KO REZERVNA CUNDARA U SVOM OVOM NASEM JADU POSTAVLJEN DA MAKAR NESTO UTICE NA POLITICARE,MA DODUSE ODGOVARA NEKOM OVO STANJE,A MI SE JADNI SAMO PREPUCAVAMO NA FORUMU,,NEK SE NOSE U ,,,,,,,,,,,,,,,
http://www.kurir.rs/vesti/biznis/beda-srbi-ce-do-2020-raditi-za-370-evra-clanak-2171221
Inzko veliki strašni tigar na papiru 😂😂😂
Institucija visokog predstavnika je nužno zlo bez kojega mi ne bi nikako funkcionisali,i ovako je sve otišlo u tri lijepe P,M. Jednostavno,to smo mi,potonuli moralno ,kulturno,ljudski,ekonomski,tehnološki ne možemo bez tutora napraviti ništa pozitivno.
racun bez krcmara..zna se ko donosi odluke i ima pravo veta
sta ce inzku zamjenik? svakako nis ne radi