Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za pohvalu :))
Citam na \" avazovoj stranici Turci spekulisu ko je buduci \"REJS\" nemoze se komentarisat za divno cudo zato sto forsiraju Zukorlica...pa ljudi zar su veci ljubitelji Bosne i Hercegovine i veci patrioti ove drzave \"sosoni\"nego Bonsanci,Pa gdje vodi Bosnjake ova SDA politika pa necu da budem manjina u svojoj drzavi 2 puta me tjerali iz moje kuce i 2 puta sam se vraco jos treba gola mafija da me otjera, Pa jesul moji dali zivot i ne samo moji sve oni Sarajevski,Tuzlanski,Zenicki i svi ostali Bosanski patrioti za ovo \"cudo \" od Bosne da moze svako ko dodje mi u zemlju da kenja kako hoce. Jesul ov o one zlatne kasike kojim rekose da cemo jesti???? Ekonomije jake konkurisem za poso nemoze zato sto sam Bosnjak u RS,konkurisem za posao u Federaciji nemoze zato sto nisam nastanjen u Federacij pa gdje ja zivim?
R.A.T.N.I P.R.O.F.I.T.E.R I K.R.I.M.I.N.A.L.A.C, K.U.K.A.V.I.C.A KOJA SE SAKRIVALA CITAV R.A.T U TREZORU NARODNE BANKE, Z.L.O.C.I.N.A.C KOJI JE CITAV R.A.T S.V.E.R.C.O.V.A.O PREKO SVOJIH J.A.L.I.J.A.S.A SA R.ADOVANOM I MOMCILOM-DANAS PRIVREDNIK, PREDSJEDNIK I \"VJERUJE U A.LL.A.H.A\" (PONEKAD SE SVOJIM LOPATARSKIM RUKAMA JAVNO MAZE PO USHIMA)...VJERUJE ALI U K.U.R.C.U....PAMETAN (LUKAV) JE OVAJ S.E.LJ.O.B.E.R...SIROTINJI JE DAO DA VJERUJU U G.L.U.P.O.S.TI. (RELIGIJU) A ON UZIVA NA NJIHOVOJ MUCI I DAN DANAS...PRI TOME MU SVESRDNO POMAZE BIVSI AGENT UDBE M.U.S.T.A.F.A C.E.R.I.C (KODNO IME U UDBI-V.E.Z.I.R)
odoh sad da glansam tatine zlatne kašike
http://youtube.com/watch?v=G EPs8Zs48jo
tako se to radi kad se voli domovina , respekt !
pa nije turkovic samo imao alijino auto, imao uredjaj za prisluskivanje sluzbe drzavne bezbjednosti, imao akreditaciju aid-a politicku zastitu i jos niza stvari. A sto se tice ovog srbina jahica (izetbegovic) zna se poznata begradska hriscanska borodica jahici koji dodjose u bosanski samac i tu se nastanise i postase izmetbegovici sve u svemu bakire nemoj zaboraviti ne zlatne kasike ipak nam ih je tvoj babo obecao
svakako neocekujem da ce avaz pisati o ovome, oni samo blate bosanske politicare i iznose lazi.
Ebala te cijela Turska
VIVALA TURKY...
Iskat sadaku,pljačkat naš novac,Turković se vozio Alijinim autom....